Ljubavni horoskop od 1. do 15. avgusta 2018: Ribe se dobro zabavljaju, Lav nezadovoljan, Škorpija sentimentalna

Ljubavni horoskop od 1. do 15. avgusta 2018: Reklo bi se da u ovom periodu neće biti nekih naročitih prilika za fatalna zaljubljivanja ali će zato biti pregršt prilika za dobru zabavu i interesantna poznanstva. Saznajte šta očekuje vaš znak na emotivnom planu u prvoj polovini avgusta 2018. godine, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Ovo su dani puni obećanja. Rado ćete čavrljati s voljenom osobom. Razumećete se. Potrudite se da to potvrdite nekim malim poklonom. To može biti i sitnica, ali srcu će biti draga i biće zapamćena.

 

BIK

Izgledan je dobar provod na atraktivnom društvenom mestu. Ako ste sami, pred vama je novo poznanstvo. Između priča i obećanja, vi ćete se truditi da ovo drugo održite. Biće to pokušaj pun dobrih namera.

BLIZANCI

Neobavezna druženja uz kafu mnogim samcima bi mogla da donese jedno novo poznanstvo koje obećava nešto više. Takođe će se pred vama otvoriti mogućnosti dobre zabave i provoda koji bi bilo šteta propustiti. Stoga se doterajte i krenite među ljude.

RAK

Nedostajaće vas strpljenja da razvijete jedno poznanstvo. Shvatite da stvari treba ponekad pustiti, a ne forsirati. Budite ono što jeste, odnosno – budite prirodni i slušajte svoj unutrašnji glas. On će vas nepogrešivo voditi.

Pročitajte i  Mesečni horoskop za avgust 2018: Brojne ljubavne ponude za Bika, Jarac ne treba da započinje ništa novo, oko Lava se mnogi otimaju

LAV

Postajete sve manje zadovoljni situacijom. Želite da je poboljšate što pre, ali to ne ide preko noći. Neki će prihvatiti činjenicu da treba krenuti ispočetka, drugi će se još živcirati, a treći će biti ravnodušni.

DEVICA

Ako na svoje ljubavne odnose gledate kao jednu vrstu mučenja, tako će vam i biti. Pokušajte da prihvatite kritike s humorom. Pomoći će izlazak i dobar provod. Nastojte da se opustite i dobro zabavite.

NASTAVAK TEKSTA NA SLEDEĆOJ STRANI…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *