5 simptoma pronalaska srodne duše

Ponekad je dovoljan jedan susret, a ponekad neko vrijeme kako bismo se zaljubili, no kada se kemija dogodi, to je uglavnom to. Pronaći srodnu dušu ipak je malo teže, ali ako se prepoznajete u ovom tekstu, slobodno odahnite jer ste ju vi pronašli!

Vas dvoje uvijek titrate na istoj frekvenciji. I ne, pritom ne mislimo na to da naručujete isto jelo ili piće, nego na milijun podudarnosti s kojima se susrećete svakoga dana. Možda je to zajednički ukus za filmove, knjige ili glazbu, možda dijelite iste želje i snove. Što god bilo u pitanju, vi živite kao jedno.

Osjećte da uz njega svakodnevno napredujete i rastete. Srodna duša ne znači idealnu vezu u kojoj nikad nema razmirica i svađa, jer svi jako dobro znamo da savršenstvo ne postoji. No zahvaljujući njegovoj podršci, ohrabrivanju i dobronamjernim kritikama, iz dana u dan postajete sve bolja osoba. I zahvalni ste mu na tome.

Nema toga što on o vama ne zna. On vas vjerojatno poznaje bolje nego što znate sami sebe. On zna koliko vas plaši što se polako pretvarate u svoju mamu ili koliko žarko želite napustiti sigurnost stalnog zaposlenja i izgraditi vlastiti posao. On zna da plačete kao kišna godina svaki put kada gledate ‘Notebook’ i da umirete od smijeha čim vidite lice Mr. Beana. I ono što je najvažnije, ne osuđuje vas ni zbog čega već vas voli upravo takvu kakva jeste.

On je prva osoba koja zna svaku veliku i malu novost u vašem životu. Ne zato što mislite da morate nešto prvo javiti njemu, nego zato što to stvarno, jako želite. Kada dobijete posao, povišicu ili promaknuće, prvo zovete njega, a on je i prva osoba s kojom želite proslaviti sve lijepo što vam se događa. Vaša srodna duša uvijek će biti u tijeku sa svim novostima u vašem životu, kako onim pozitivnim, tako i onim negativnim, malim i velikim.

Čita vas kao otvorenu knjigu. Možda ne može čitati vaše misli, ali je najbliže tomu što možete zamisliti. Dovoljno mu je par sekundi u vašem društvu da bi znao da vas nešto muči, da ste zbog nečeg ushićeni, zabrinuti ili osjetljivi. I koje god vaše trenutno stanje bilo, on uvijek zna najbolju ideju kako razveseliti, nasmijati, oraspoložiti ili utješiti.

Cosmopolitan.hr
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *