MITROVIĆ OTKRIO DETALJE Evo kada počinje “Zadruga 2”, NEĆETE VEROVATI šta je sve isplanirano!

Autorski projekat “Zadruga” direktora i vlasnika televizije Pink, Željka Mitrovića oborio je sve rekorde gledanosti i postavio nove standarde na medijskom nebu Srbije.

Kako smo sinoć saznali, format “Zadruga” nominivan i da je ušao u najuži izbor od 22 najbolja televizijska formata svih žanrova u Evropi na prestiznom američkom festivalu NATPE koji se ove godine održava u Budimpešti 26. juna.

 

Povodom ove informacije, Željko Mitrović se večeras obratio svim gledaocima direktno sa luksuznog imanja nadomak Beograda gde se održava žurka zbog kraja prve sezone “Zadruge”.

 

– Ja nemam razloga da budem nezadovoljan. Veoma sam zadovoljan pogotovo danas kada smo napravili analize. Jedan projekat koji je u svim ciljnim grupama uspeo da ostvari veliki uspeh. Posebno me raduje to što u narednim danima imamo priliku da osvojimo nagradu na prestižnom festivalu, mi smo u prvih 22. Ja sam siguran da ćemo biti u prvih tri, možda uzmemo i prvo mesto – rekao je Željko Mitrović.

 

– Zadruga dva će biti šest puta veća, biće mnogo veća, mnogo širi projekat. Već šest meseci je spremamo, to će sve zajedno biti renesansni barok sa puno brodova, sa gondolama, sa svim onim što obeležava grad kao što je Venecija. Svi znamo da će to biti u septembru – istakao je Željko Mitrović.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *