Ljubavni horoskop za leto 2018: Ovna prati flert gde god da krene, Jarca očekuje karmička ljubav, Lav na testu vernosti

OVAN

Leto je za većinu Ovnova počelo burno pod uticajem napetih aspekata Venere i Marsa iz vašeg polja ljubavi. I u julu mesecu drama će se nastaviti posebno Ovnovima u vezi jer je vrlo moguće da će partneri zahtevati mnogo više nego što vi zaista možete da im pružite. Oko 17.jula pripazite u komunikaciju, mogli biste biti pregrubi!

Slobodni Ovnovi pod uticajem ovih izazovnih aspekte mogli bi da uplove u veoma komplikovan odnos sa škorpijom strelcem ili lavom. Ipak, ukoliko budete dovoljno strpljivi I sačekate drugu polovinu jula vrlo je moguće da će se vaša ulaganja u ovu vezu isplatiti.

Period od 15.do 29.jula biće veoma povoljan jer će Venera praviti odlične aspekte sa uranom saturnom I plutonom. Ovo će biti dobar period za sve brakove I duge veze I one koji žele da poprave nešto nešto u svom odnosu!

Biće vam potrebno veliko strpljenje ali vas očekuju odlični rezultati. Slobodni Ovnovi mogu uploviti u vezu sa kolegom ili osobom preko posla u avgustu mesecu.

Očekuje vas veoma važan zadatak kada je ljubav u pitanju a to je da odolite flertu koji će vas pratiti gde god krenete. Venera iz lepršave Vage i vašeg astrološkog polje partnerstva doneće pomalo dvoumljenja ali i tajnih igrica u odnosima i vezama.

Do sredine meseca trebalo bi da pripazite kada je ljubav u pitanju da se ne otrgnete kontroli. Iako će vas vući ova energija i moguće da ćete upoznati nekog veoma privlačnog ko je možda čak i zauzet bilo bi dobro da u periodu od 14. do 28 .avgusta ne ulazite ni u šta novo već sačekate septembar da se neke stvari razreše.

Ovog 10. septembra Venera ulazi u škorpiju i vaše emocije će se produbiti u svakom smislu. Sredina septembra biće veoma bitna za sve brakove i veze jer može doneti čak I neke raskide, odnosno velike promene i ukoliko niste spremni da se menjate vi ili partner može se desiti da se neki odnosi završe. Slobodni Ovnovi krajem leta mogu uploviti u sudbinsku vezu punu jakih emocija sa Škorpijom, Blizancem ili Vagom!

NASTAVAK TEKSTA NA SLEDEĆOJ STRANI…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *