Ljubavni horoskop za avgust 2018. Ovnovi imaju mnogo mogućnosti da započnu ljubavnu vezu, Strelcima predviđa uzbudljiv mesec za ljubavne afere.

Astrološke prognoze pružaju pozitivne i negativne indikatore za ljubav 12 horoskopskih znakova: Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Devica, Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Ribe, za avgust 2018.

 OVAN

Horoskop za znak Ovna u avgustu 2018. predviđa da će samci imati mnogo mogućnosti da započnu ljubavnu vezu u toku ovog meseca. Zabava će dominirati nad ljubavnim aferama sve do 22og. Nakon 22. moraćete da uložite mnogo više napora kako biste učinili ljubav privlačnijom. Ljubav i trudnoća mogu biti poboljšani time što ćete preći preko nesavršenosti Vašeg partnera. Seksualnost Ovna pruža bolju sliku. Veza sa Vašim supružnikom će biti nelagodna ovog meseca pa možete pribeći određenim aktivnostima kako biste povratili romantiku sve do 22. Nakon toga, zadovoljavanje potreba Vašeg partnera će biti od pomoći u pogledu kompatibilnosti Ovna. Prijatan odmor u inostranstvu sa Vašim partnerom se nagoveštava u toku ovog meseca, što će učiniti ljubav mnogo romantičnijom. Za piće Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

 

BIK

Horoskop ljubavi i seksa u avgustu 2018.predviđa da će samci biti mnogo zainteresovaniji za zabavu u svojim vezama. Nedostajaće odanost u seksualnosti Bika u avgustu 2018. Vi i Vaša voljena osoba tražite mnogo više zadovoljstva u svom braku. Napredovanje planete ljubavi, Plutona, ovog meseca će imati pozitivan uticaj na kompatibilnost Bika. U slučaju da je Vaša veza na ’’klimavim nogama’’, nećete imati problema da je okončate. Društveno, u mogućnosti ste da ’’zarobite’’ druge svojim šarmom.Sunce i Venera će Vas svojim prisustvom u Petoj kući odvesti u lična zadovoljstva i uživanje. Za piće Vam se preporučuje Family Vit, multivitaminski instant napitak sa prirodnim bojama i prirodnim aromama pomorandže i limuna, koji Vas očekuje u apotekama i marketima.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2 3 4 5 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *