Nedeljni horoskop od 9. do 15. jula 2018: Bik se provodi, Škorpiji obećavaju posao iz bajke, Jarcu prolazi najgori period

JARAC

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu dane će najradije provoditi s njom. Oni u parovima prolaziće prolazno turbulentno razdoblje gde bi trebalo da pokažu dosta tolerancije i samokontrole. Neka ne ulaze u jalove rasprave. Radije se malo strpite, biće dobro na kraju.

KARIJERA: Ništa nije slučajno, pa ni to da se baš vama događa mnogo toga što ne biste poželeli nikome. Ipak, ono najgore je prošlo, pa sad polako hvatate konce u svoje ruke. To će ići postepeno. Zato ne žurite, nego idite korak po korak.

ZDRAVLJE&SAVET: Sve će doći na svoje mesto.

VODOLIJA

LJUBAV: Ozbiljnost vaših namera prema drugoj strani ponekad će je uplašiti. Čini se da sad tačno znate šta želite i očekujete isto od voljene osobe. Ipak, trebaće vam malo više takta i strpljenja da se iskristališu stavovi. Budite tolerantni.

KARIJERA: Nećete biti zadovoljni s prihodima jer mislite da možete više. Ograničenja će dolaziti zbog spoljnih okolnosti i niko za sada ne može da ubrza stvari. Sagledajte realno šta se može i povedite se za tim. Kroz ovo sazrevate.

ZDRAVLJE&SAVET: Takt i diplomatija su vredne osobine. Koristite ih.

RIBE

LJUBAV: Mnogi će se predati traču i uživati ogovarajući. Neće im pasti na pamet da su i oni i njihova ljubav možda meta nečijeg tuđeg trača. Zato bi bilo najbolje prvo počistiti u svom dvorištu, a tek onda analizirati nečiju tuđi odnos. Razmislite.

KARIJERA: Pred vama su dani kad ćete verovatno imati priliku da pokažete koliko ste kreativni u svojoj profesiji. Biće to dobrodošao izazov koji ćete objeručke prihvatiti. Mnogi će tek sada shvatiti da imaju još neke talente. Budite svoji.

ZDRAVLJE&SAVET: Odlično ćete sarađivati s mladima.

ehoroskop.net/astrosudbina.com

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2 3 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *