Nedeljni horoskop od 9. do 15. jula 2018: Bik se provodi, Škorpiji obećavaju posao iz bajke, Jarcu prolazi najgori period

RAK

LJUBAV: Vaša podsvest biće vrlo aktivna u ljubavnim temama. Ovo je vreme dobro za vaša intimistička preispitivanja, pa se okrenite sebi. Nekima će istinski odgovarati samoća jer će intuicijom osetiti da su pred dubljim promenama ili novostima. Biće u pravu.

KARIJERA: U poslu ćete se i dalje nadmudrivati. Utehu ćete nalaziti u privatnom životu. S autoritetima nećete stajati najbolje, a pogotovo sada. Ne insistirajte na svojim idejama, jer ste u nepovoljnoj poziciji. Izdržite uz toleranciju.

ZDRAVLJE&SAVET: Opuštajte se kroz sport i rekreaciju.

LAV

LJUBAV: Mala zatezanja probudiće vaše nestrpljenje. Pokušajte da gledate na život s više humora i otvorite se za ljude za koje znate da vam žele dobro. Tako ćete lakše sve izdržati. Takođe činite ono što vama odgovara. Ne naprežite se.

KARIJERA: Uglavnom ćete raditi s lakoćom jer ćete imati energije više nego drugi, a volje možda i najviše. Unosićete kreativnost u svoj rad i rado ćete pokazati drugima oko sebe ne samo šta ste uradili, nego i kako bi oni mogli da urade više i bolje.

ZDRAVLJE&SAVET: Organizujte izlet u prirodu.

DEVICA

LJUBAV: Bez obzira što će katkada vaše ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćete ipak naći mrvicu zadovoljstva. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što ste dosad izgradili garancija je da ove dane prolazite mirno.

KARIJERA: Možda nećete još videti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osetićete ih intuitivno. Baš intuicija biće vam glavni vodič u poslu tokom ove sedmice. Ako ste u dilemi, samo zastanite i pažljivo osluškujte svoj unutrašnji glas. Nema greške.

ZDRAVLJE&SAVET: Poboljšanje.

NASTAVAK TEKSTA NA SLEDEĆOJ STRANI…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2 3 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *