Horoskop: 12 parova kojima je zagarantovana ljubav

Jarac i Bik

Ova dva znaka međusobno se toliko privlače da će njihovu hemiju osetiti svi oko njih. Njihov odnos se zasniva na obožavanju, što retko koji par može doživeti. Oni imaju toliko snažnu vezu da će njihova ljubav trajati večno. Razlog tome je visok nivo ljubavi i poštovanja u vezi, zbog čega za ova dva znaka možemo reći da su srodne duše koje nikada neće biti zlobne prema svom partneru.

zagarantovana ljubav

Vodolija i Blizanci

Ova dva vazdušna znaka opisuje vrlo snažna psihološka povezanost. Ona je toliko moćna da se ovaj par međusobno gotovo može čitati misli. Vodolije i Blizanci su toliko povezani da često jedino oni razumeju svoj svet u kojem žive i uživaju. Upravo ta povezanost njihovu vezu čini toliko snažnom i dugotrajnom. Ovaj par će kroz život kročiti zajedno, rame uz rame te će se potruditi da se nikada ne razdvoje.

Pročitajte i  Venera u Lavu od 13. juna do 10. jula 2018: Ne raspravljajte se sa ljubavnim ili poslovnim partnerima, a to posebno važi za Bikove, Vage i Ribe

Ribe i Škorpija

Povezanost između ova dva znaka je vrlo snažna i intuitivna. Razmišljaju na isti način te se ponekad čini kao da imaju zajednički um. Ribe i Škorpija povezaće se na intelektualnom nivou, ali će se ujedno i potruditi da upoznaju partnerovu dušu i telo te da ga maksimalno razumeju. Veza između ova dva znaka prepuna je poštovanja i razumevanja, ali i strasti i romantike koja se nikada neće ugasiti.

 

 

zadovoljna.hr

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2 3 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *