Horoskop: 12 parova kojima je zagarantovana ljubav

Vaga i Blizanci

Veza između ova dva znaka zasniva se na vrlo snažnoj intelektualnoj povezanosti. Oboje su vazdušni znakovi kojima prija mentalna stimulacija te se zbog toga vrlo dobro razumeju. U njihovoj zajednici razumevanje i cenjenje partnera je na najvišem nivou te će se oboje potruditi da takav kvalitetan odnos zauvek potraje. Ljubavna veza između ovih horoskopskih znakova je vrlo jaka te će uvek biti strastveni ljubavnici i najbolji prijatelji.

 

Horoskop za večnu ljubav
Horoskop za večnu ljubav

Škorpija i Rak

Ako se u vezi nalaze dva vrlo strastvena znaka, to može biti vrlo opasan spoj. Ali to nikako ne važi za Škorpiju i Rakove. Ova dva vodena znaka imaju vrlo snažna osećanja, a kada se povežu i zavole, zajedno postaju vrlo moćan par. Ova dva znaka se hrane zajedničkom strašću, vrlo su odani partneri te su jedan drugome najveća podrška. Imaju vrlo slične moralne vrednosti te su jedan za drugoga spremni da učine sve.

Strelac i Ovan

Ovaj dinamitni par povezuje vatra što se ogleda u njihovoj strastvenoj vezi. Zajedno imaju neverovatnu količinu energije koju unose u vezu. Upravo ta energija s vremenom jača njihov odnos i čini ga kvalitetnijim. Strelčevi i Ovnovi su vrlo slični i imaju isti entuzijazam prema svetu oko njih te zajedničkim snagama mogu prebroditi sve životne prepreke.

(nastavak na sledećoj strani)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2 3 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *