Horoskop: 12 parova kojima je zagarantovana ljubav

Rak i Ribe

Kosmička povezanost između ova dva vodena znaka vrlo je snažna. Zajedno funkcionišu savršeno, a glavni razlog je taj što se toliko dobro poznaju. Ribe i Rakovi vrlo su samosvesni i zbog toga mogu izgraditi vrlo čvrstu i kvalitetnu vezu. I dok Ribe žude za povezanošću s partnerom, Rakovi uživaju u odanosti i udovoljavanju osobi koju vole, što je savršen spoj za kvalitetan odnos pun ljubavi.

 

KAKO JE BITI LJUBAVNICA:10 bolnih i uzbudljivih ispovesti!

Lav i Strelac

Strast između ova dva horoskopska znaka je vrlo jaka. Oba znaka su vrlo strastvene osobe te će jedan drugome biti snažna potpora u životnim odlukama, ciljevima i snovima koje će uvek donositi zajedno. Ovaj par vrlo je zabavan i u njihovom društvu svi uživaju. Strast koju ova dva znaka imaju prema životu, ljubavi i jedan prema drugome zaista je neverovatna.

Devica i Bik

Ova dva zemljana znaka zajedno čine jednu vrlo kvalitetnu, ležernu i praktičnu vezu u kojoj se oba partnera osećaju opušteno i sigurno. Device i Bikovi imaju vrlo iskrenu vezu, punu poverenja u čemu će uživati svi s kojima se druže i provode vreme. Ovo su zasigurno dva najodanija horoskopska znaka koji oboje jednako cene odanost i iskrenost i u potpunosti se razumeju.

(nastavak na sledećoj strani)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2 3 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *