Nedeljni horoskop od 2. do 8. jula 2018: Devica zavodi, nove poslovne mogućnosti za Blizance, Škorpija puna samopouzdanja

Nedeljni horoskop od 2. do 8. jula 2018: Lep period predstoji Rakovima, Lavovima i Škorpijama, a šta očekuje svaki znak na polju ljubavi, posla i zdravlja saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Pojaviće se novo svetlo na vašem ljubavnom nebu. Ovo ste dugo čekali i nećete moći da poverujete da vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Doterajte se i izađite među ljude. Ipak, nemojte preterati sa ličnom prezentacijom.

KARIJERA: Volite da vidite konkretne rezultate, a upravo će oni početi da se pojavljuju ovih dana. Možda to neće biti ništa senzacionalno, ali vi ćete u tome prepoznavati činjenicu da ste posao usmerili tamo gde treba. Bićete zadovoljni.

ZDRAVLJE&SAVET: Prepoznajte šta je dobro, a šta nije.

BIK

LJUBAV: Zajedno s voljenom osobom prolazićete zanimljiva iskustva u kojim će obe strane otkrivati ponešto novo. Shvatićete ne samo da se volite, nego i da delite mnogo toga zajedničkog. Samci će takođe biti otvoreni za nova iskustva.

KARIJERA: Verovatno ćete se zateći u situaciji kad će se najozbiljnije meriti vaša postignuća. Kriterijumi bi mogli biti strogi, ali ne bojte se – imate sve kvalitete da dobijete zasluženo dobru ocenu. Samo budite ono što jeste.

Pročitajte i Nedeljni horoskop za podznake: Spremni smo za nove početke a samopouzdanja nam neće faliti
ZDRAVLJE&SAVET: Manje jedite, više se krećite.

BLIZANCI

LJUBAV: Povremeno će vam se činiti da stvari idu sporije nego što biste vi želeli. Vaša strast ovih je dana probuđena i zahteva više ljubavne akcije. Ipak, moraćete se usaglasiti s drugom stranom kako bi išli zajedno. Uspećete uz nešto strpljenja.

KARIJERA: Neki poslovni problemi konačno će ostati iza vas. Zapamtite da ne valja plakati nad prolivenim mlekom. Pred vama se sada otvaraju nove mogućnosti i samo od vas će zavisiti kako ćete ih iskoristiti. Gledajte pozitivno, a nađite u sebi strpljenja i snage za prepreke.

ZDRAVLJE&SAVET: Meditirajte.

NASTAVAK TEKSTA NA SLEDEĆOJ STRANI…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2 3 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *