Ljubavni horoskop za jul 2018: Jarac gladan fizičke bliskosti, velike turbulencije kod Bika, Rak u tajnoj vezi

Ljubavni horoskop za jul 2018: U julu imamo puno napetih astroloških aspekata, jer planete aktiviraju sve fiksne znakove; Uran u Biku, Venera (do 10. jula), Merkur, Sunce (od 23. jula) i Severni Čvor u Lavu, Jupiter u Škorpiji, retrogradan Mars i Južni Čvor u Vodoliji.

Usled ovakvog astrološkog sklopa možemo očekivati mogućnost manifestacije u dva smera: s jedne strane mogli bi se suočiti s tvrdoglavošću, nefleksibilnošću i preteranom potrebom za sigurnošću, dok s druge strane postaje jasno da nam treba promena. U kombinaciji, ova dva smera mogu voditi u sukobe. Svako bi mogao da zasebno vodi svoju bitku, pa će svakodnevno dolaziti do sudaranja snage volje i ega, piše tarot-horoskop.com.

Puno je retrogradnih planeta: Mars, Saturn, Pluton, Jupiter (do 10. jula) i Merkur (do 26. jula). Zbog osećaja da je sve stalo, da nema napretka ili dobre organizacije, može doći do frustracija. Stvari neće teći smerom kojim želimo.

S druge strane, ovo je povoljan period za procenu, preoblikovanja i reorganizaciju na privatnom planu. Razmislite o odnosima s drugima u svom životu.

Kvadrat koji pravi Merkur, smešten u Lavu, s Uranom i Jupiterom i Merkur – Mars opozicija imaju snažan uticaj kroz prvu dekadu jula 2018. godine. Može se činiti da ono što se govori i što se radi nema veze jedno s drugim, a vrlo lako može doći do agresivnih ispada u kojima se prelazi granica. Neki mogu biti nemarni, a drugi previše opterećeni. Sarkazam i razdražljivost će biti česta pojava, najčešće proizašli iz očajničke potrebe da se stekne veća sigurnost.

Pregovori neće teći glatko. Pre bilo kakvog koraka napred moraće se vraćati korak, dva nazad i dobro sve razmotriti i promisliti o odlukama koje su bile donete. Jeste li se zbog određenih odluka našli baš u ovakvoj situaciji? Ovo je vreme za analizu.

Na sreću, harmoničan aspekt kojeg pravi Sunce s Jupiterom i Neptunom (obe planete smeštene su u vodenim znakovima), daje emotivnu stabilnost i jača intuiciju koja će biti potrebna za snalaženje u raznim neočekivanim preokretima događaja i sukobima. U svemu što radite budite strpljivi, pažljivi i uporni.

Nakon 23. jula 2018. godine Sunce je u Lavu, u napetim aspektima s Uranom i Marsom, pa možemo očekivati puno frustracije. Pomračenje Meseca 27. jula 2018. godine može doneti zbrku i krizu i na ličnom planu. Razotkrivene tajne mogu biti veliko iznenađenje.

Nemojmo zaboraviti da je Merkur retrogradan u Lavu, od 23. jula do 20. avgusta.Strastveno i često preterano dramatično izražavanje izazvaće slične reakcije. Želja da se drugima nametne svoje mišljenje može biti dosta snažna. U verbalnom izražavanju čak može biti agresivnosti. U ovom periodu pazite što potpisujete, kako se izražavate i razgovarate s voljenom osobom i decom.

NASTAVAK TEKSTA NA NAREDNOJ STRANI…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *