ŠOK 15 DANA NAKON SMRTI SINANA SAKIĆA: Svo njegovo bogatstvo, kuće, vile, auti, novac idu…

Sin Rašid je izašao iz zatvora prije mjesec i pojavio se na očevoj dženazi. Navodno se izmirio s ocem neposredno pred smrt. Sa Rašidom ne priča niko iz familije Sakić.

Iz prvog braka ima i sina Medu, koji se bavi muzikom i kojeg je Sinan mnogo volio i polagao velike nade. Međutim, Medo je ostao uvijek u sjenci prvog sina Rašida, koji je mnogo razočarao svog oca. Supruga Sinana Sakića Sabina otkrila je detalje pjevačevog odnosa sa sinom Medom, a zbog jedne stvari se čak i sukobila s njim.

Iz drugog braka sa Sabinom Sinan je imao Đulkicu i Alena. Dok je Sinan kao svoju djecu gledao u Ernesta i Elvisa. Malo je vjerovatno da je Sinan ostavio testament, imajući na umu život kakav je vodio.

Rašid će sigurno kao najstariji sin tražiti najviše. Međutim, svi znaju da je razočarao oca i da bi Sinan njemu najmanje dao. Sinan je navodno najviše volio Medu, ali mu je to sin iz prvog braka.

Đulkica se školovala u Indiji, bila je Sinanova princeza i očekuje dio ovog kolača. Ernest i Elvis će sigurno dobiti najmanje, ako uopće nešto njima i pripadne po zakonu.

Ostaje da vidimo kako će teći imovinska rasprava i ko će tu izvući neki adut. Advokati će sigurno biti dosta uposleni od nekoliko klijenata. Postoje priče kako ipak postoji testament u kojem Sinan sve ostavlja jednoj sekti iz Indije, ali to je samo trač. Misterija Sinanovog nasljedstva ostaje otvorena.

vestisada.com

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *