Strava i užas u Srbiji: Žena pored kuća našla misteriozno biće koje ne liči ni na šta poznato nauci

Nišlijka Nena Ristić ostala je u šoku kada je sinoć vidjela šta se smjestilo između saksija na prozoru u njenoj kući u Istarskoj ulici u Durlanu u Srbiji.

Goluždravo stvorenje koje nije ličilo ni na šta što je zdravom razumu poznato, prestravilo je sirotu ženu pa je u pomoć pozvala komšiju koji ga je odnio sa sobom.

Da li je Nena samo potvrdila onu narodnu : “U strahu su velike oči” ili je u Durlan dogmizalo zaista nešto dosad neviđeno ostaće misterija, jer je komšija sudbinu “živuljke” riješio po kratkom postupku, bacivši je u kanalizaciju.

Nena kaže da pretpostavlja da je misteriozno biće dovukla mačka jer nema racionalnog razloga da se ono zatekne tu gdje je nađeno.

– Sinoć sam se vratila s posla oko 21.30 sati, i odmah sam primijetila da mi je nešto oborilo žardinjeru sa simsa. Pomjerila sam zavjesu i pogledala kroz prozor i istjerala se iz pameti vidjevši životinjicu. Otrčala sam po komšiju zazivajući ga u pomoć, on je zgrabio metlu i oborio ga na beton. Pitao me je šta da radi sa njim a ja sam mu kazala: Nosi ga samo bilo gdje, što dalje – priča prepadnuta žena.

Dodaje da ima utisak da je biće još bilo živo kada ga je komšija ponio.

– Lijevom ručicom je trznulo, kao da je bilo na izdisaju, nije mi ličilo na lutku kako sada neki komentarišu fotografiju koju sam postavila na Fejsbuk. Trebala sam da pozovem policiju ili komunalce, ali sam se toliko uplašila da mi je jedina želja bila da ga više ne vidim. Posle me je zagolicala razdoznalost, pa sam sličicu stavila na Fejsbuk da bih eventualno saznala o čemu se radi – rekla je Nena.

Ona je sutradan pitala komšiju šta je uradio sa stvorenjem, nadajući se da je još živo.

– Kazao mi je da ga je bacio u kanalizaciju, jer mu je to prvo palo na pamet – zaključuje uplašena Nišlijka.

FOTO GALERIJU POGLEDAJTE NA SLJEDEĆOJ STRANI…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *