OTKRIVENO ZAŠTO JE IZAŠLA IZ ZADRUGE: Luna poslije rijalitija ide U ZATVOR?!

Luna Đogani bi iz “Zadruge” mogla pravo u zatvor, piše Informer. Blogerka je navodno privedena na informativni razgovor u policijsku stanicu Stara Pazova zbog davanja mita i prevare, kao i falsifikovanja javne isprave.

Prema pisanju Informera, policija je izvela blogerku iz “Zadruge” na ispitivanje zbog njenih tvrdnji da je kupila vozačku dozvolu, a ukoliko se protiv nje podigne optužnica, prijeti joj kazna zatvora od godinu dana. Luna je u rijalitiju Slobi Radanoviću detaljno ispričala šta se dogodilo:

– Mučila sam se sa vožnjom. Mrzilo me je da učim. Platila sam. Mama mi je platila – izgovorila je Đoganijeva u programu uživo.

Policija je odmah reagovala i izvela blogerku na informativni razgovor, koji je trajao čak nekoliko sati.

– Luna ima dugačak jezik i uopšte ne vodi računa o tome šta priča na nacionalnoj frekvenciji. Čim se javno pohvalila da je kupila vozačku dozvolu, nadležni organi su reagovali. Priveli su je i tražili da im kaže o kojoj je auto-školi riječ, kome je konkretno dala novac i koliko… Pošto je pomenula da joj je mama platila dozvolu, uplela je i Anabelu Atijas u cijelu priču, pa će i ona uskoro biti pozvana na ispitivanje – tvrdi dobro obaviješten izvor.

On dodaje da se Đoganijeva pošteno isprepadala kad je vidjela da je policija došla po nju u “Zadrugu”.

– Mnogo se uplašila jer nije znala o čemu se radi. Potom se sjetila da je prijetila Maci Diskreciji i Marku Miljkoviću smrću, jer je tokom svađe vikala kako treba “samo dva broja da okrene i oni su mrtvi”, pa se zabrinula da je ne zovu zbog toga. U rijalitiju se izlanula i kako ona, Anabela i Andrej Atijas, kad uspavaju njene mlađe sestra Ninu i Blankicu, zajedno puše džoint. Ispostavilo se da se radi o nečemu sasvim drugom – ističe izvor.

 

Poznati advokat Sveta Vujačić kaže da bi Luna mogla da snosi ozbiljne posljedice zbog ovog krivičnog dijela.

– Ako se dokaže da je Đoganijeva kupila vozačku dozvolu, pored oduzimanja ove javne isprave, prijeti joj i zatvorska kazna od godinu dana. Pošto je riječ o falsifikovanju dokumenata, davanju i primanju mita, pored nje će morati da odgovara još nekoliko osoba upletenih u slučaj – ističe pravnik.

(Informer)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *