Ispovijest ostavljene djevojke: Kada muškarac zabrani oblačenje

Pročitajte iskreno pismo ostavljene djevojke koja otkriva kako je raskid zbog “neprimjerenog” oblačenja uticao na nju i njen život.

“Ovaj tekst nije o majici, niti o mojoj nesigurnosti, ili bezobrazluku. Naime, riječ je o krajnje ozbiljnoj dugogodišnoj vezi koja je prekinuta zbog najobičnijeg crop topa. Moj dečko i ja smo zajedno živjeli oko godinu dana i sve je savršeno funkcionisalo do jedne večeri…
Top sam kupila mjesec dana prije izlaska, odnosno noći kada smo raskinuli. On je dugo stajao u ormaru i ja sam načisto zaboravila na njega. Kada sam počela da se sređujem za izlazak sa drugaricama, bacila sam se na pretragu garderobera kada sam ga slučajno pronašla i iznenadila sam se. Ovo je bilo idealno, toplo veče za pokazivanje stomaka!
U klub nije išao moj dečko je bio bolestan pa je odlučio da ostane kod kuće. On je hronično bolestan, zbog čega ja svaku drugu noć ostajem u kući sa njim. Čini mi se da mi je to veče trebao predah, jer sam se iscrpjela od konstantne podrške i truda. Prije izlaska sam ga poljubila i pozdravila se sa njim. Nakon toga sam se našla sa drugaricama. Osjećala sam se seksi i slobodno.

NASTAVAK TEKSTA NA SLJEDEĆOJ STRANI…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *