Što sve možete raditi s kockicama leda?

I ne mislimo na pripremu koktela, nego na ‘igru temperaturom’

Pred nama su sve topliji dani, a da bi nesnosnu vrućinu što lakše izdržali sigurno ćete posegnuti za kockicama leda. Ok, bez njih su nezamislivi ljetni kokteli, no znate li i da u spavaćoj sobi imaju vrlo praktičnu – namjenu!

Talia Wagner, stračnjakinja za veze iz Los Angelesa predlaže ‘igru temperaturom’ – jer koristeći vruće ili hladne podražaje možemoizvrsno stimulirati neuroreceptore koji se nalaze ispod kože. “Stimulacija živčanih nastavaka tijekom predigre povećava očekivanja i uzbuđenost, što značajno pojačava užitak“, kaže Wagner.

Sve što vam je potrebno je nekoliko kockica leda kako bi zabava mogla početi.

Dražite se međusobno
Izvadite nekoliko kockica leda iz zamrzivača i stavite ih u zdjelu. Zatim polako prelazite ledom po partneričinoj/partnerovoj koži. Kada počne osjećati jako hladnu temeperaturu, njezini živci će se razbuditi i isčekivati senzaciju, kaže Wagner. Ako je želite izluditi, izbjegavajte erogene zone – poput bradavica ili unutarnje strane bedara – sve do zadnjeg trena. Tada će ta osjetljiva područja biti još osjetljivija kada ih nakoncu dotaknete kockicom leda.

Mijenjajte temperaturu
Kada se njezino/njegovo tijelo zagrije, počinje se opuštati; kada se rashladi, zgrči se. Igrajući se s temperaturom tijela, nakupit će se i otpustiti mnogo seksualne energije. Iskušajte ovo: Zagrijte nju ili njega s nečim toplim – bilo da je lubrikant ili kap meda na trbuhu – zatim lagano ledom prijeđite po bradavicama ili unutarnjoj strani bedara. Zbog šoka uzrokovanog hladnoćom osjetit će trnce duž cijele kralježnice.

Ledom poboljšajte oralni seks
Stavite kockicu leda u usta i cuclajte ju prije nego se spustite među njezine noge. Osjetit će toplinu vašeg daha i hladnoću leda u isto vrijeme, to će njezino osjetljivo područje držati na oprezu (od hladnoće) i opuštenim (od topline), kaže Wagner.
Ako osjećate da se približavate vrhuncu, zamolite ju da vas uspori uz pomoć kockice leda – bilo u njenim ustima ili duž vašeg tijela – kako bi odgodila vaš orgazam.

Cosmopolitan.hr
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *