ONI SU NAJGORI U DUGIM VEZAMA: Ova tri horoskopska znaka su na duže staze NEPODNOŠLJIVA!

Nekim znakovima veza, bez obzira na ljubav i želju da s nekim budu, teško pada. Ovnovima je teško da usmere pažnju na partnera, Vodolije se zatvaraju u sebe, a Strelčevi se osećaju kao da su ulovljeni u zamku.

Ovan

Ovnovi se smatraju najumišljenijim znakom horoskopa.

– Kao prvi znak horoskopa, često su usmereni isključivo na sebe. Stalno stavljaju sebe u prvi plan, što u vezi može prouzrokovati svakakve probleme i napetosti. Teško im je da sagledaju situaciju, vezu ili problem iz ugla njihovog partnera, a kompromis kao rešenje nekih trzavica s partnerom može izazvati velike frustracije kod Ovna – objašnjava astrolog Joshua MacGuire.

Ovnovima je jako teško da održe vezu zbog ponašanja u stilu “mlađeg deteta”. Ali to ne znači da Ovnovi ne znaju da budu zreli, odgovorni i dobri partneri. Kada su u vezi s nekim koga gledaju kao partnera, potrudiće se i više nego što treba, ali ako se oseća kao da je u vezi u kojoj ga partner zadržava ili mu ograničava slobodu, vrlo brzo će se ta veza prekinuti.

– Ako Ovan želi dugotrajnu vezu, treba da gleda na partnera kao na svoj odraz. Tako će više pažnje posvećivati svojoj vezi i partneru jer na kraju priče ipak žele više da nauče o sebi – rekao je Mekgvajer za Bustle.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *