KIJA ŽELI RAZVOD! Konačno donela sigurnu ODLUKU – Ovo je KRAJ! A evo kako se Sloba OSEĆA…(VIDEO)

Ovo je bila njena konačna odluka.

Kristina Kockar je zajedno sa svojom drugaricom Anom Korać na Zadrugoviziji 4 imala fanstastičan nastup, a njihova trostruka nagrada za njih dve bila je neočekivana.

Međutim, ona je tokom dana donela odluku da raščisti sve sa svojim suprugom i da svako krene svojim putem.

Kija Kockar

Kija Kockar
Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Drvo je pokušavalo da je odgovori od te ideje da okrene novi list i da se razvede od Slobe, pa joj je pročitao reči pesme koje je suprug uputio njoj dok su u toku noći razgovarali u izolaciji: Sve bih dao da te vratim, sve bih dao da te ne pustim. Mislim da srce neće moći, spasi me i dođi.

 

– Možda je tu pesmu posvetio Luni, nije meni, jer su raskinuli. Ne znam, nekako imam paniku, on je mene pitao da li se plašim šta će se desiti kad izađem, potvrdila sam mu, jer sve počinjem sve ispočetka. Malo mi je čudno, ispratila sam njega ovde, bili smo srećni. Ja sam ušla u međuvremenu i sada kad izlazim ide svako svojim putem – tvrdila je Kristina.

 

Sloba Radanović

Sloba Radanović
Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Kako su kamere bile uprte u njenog supruga dok je Kija nastupala na sceni, Drvo joj je prenelo da je on bio i te kako emotivan zbog nje.

– Naravno da je bio čudan pogled i osmeh, jer to je ljubav. Jednostavno, ja znam da ne mogu da pređem preko nekih stvari, možda bih dva dana izdržala, a treći bih prebacivala, moram biti realna. Ovako je bolje za oboje. Uradio je šta je uradio i to je to. A, videćemo kad izađem, jednostavno… mi ćemo popričati verovatno, a i iz istog grada smo. Viđaćemo se ceo život kad se budemo rastali, neće nam biti lako – reka je Kockareva.

 

Kako je izgledao ceo razgovor Drveta mudrosti i Kije, pogledajte u videu koji je u priloguna sljedećoj strani..

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *