ISPOVEST: Radila sam u hostelu, a on je bio gost – čekala nas je noć puna…

Bio je iskusan švaler, a ja studentkinja…

Bila sam studentkinja i tokom letnjeg raspusta zaposlila sam se kao recepcionerka u jednom hostelu u centru grada. Radila sam tamo oko pet meseci, a on je bio redovna mušterija.

Iznajmljivao je sobu u hostelu otprilike jednom nedeljno, po sniženoj ceni, pošto je bio prijatelj vlasnika. Redovno je varao ženu, uglavnom sa istom ljubavnicom, mada bi se s vremena na vreme pojavio i sa nekom novom devojkom. Bilo je potrebno 2-3 posete da shvatim da se neviđeno ložim na njega. Bio je osrednje visine, ali vrlo zgodan i šarmantan, sa širokim, slatkim osmehom.

 

Zavidela sam tim devojkama! Jednom je doveo kratko ošišanu, plavu curu, koja je bila glasnija od svih. Čim su ušli u sobu, čula sam njene glasne uzahe i jaukanje od slasti. Ubrzo sam shvatila da sam i ja ovlažila. Osetila sam se totalno ludo, kao nikad pre! Nisam verovala da se to dešava, ali otišla sam u susednu sobu, koja je bila slobodna, i oslonila uvo na zid, a ruku zavukla u gaćice…

 

Seksualno uzbuđenje

Foto: Profimedia

Vrhunac priče, kakvom se nisam nadala, desio se pred kraj mog rada u hostelu. Te večeri je isto doveo novu devojku, a ona je napustila sobu posle nekih pola sata. Ubrzo je i on krenuo napolje, i ja sam pomislila: “Ovog puta je bilo baš na brzaka!” Rekla sam mu, spontano: “Već idete?”, a on je rekao: “Ne, ne, ja ću ostati, idem do trafike…”

 

Ne znam šta mi je bilo – ispalila sam kao iz topa: “Ako treba da se počisti soba, ili nešto drugo, tu sam! Kad ste već ostali bez ženske ruke!” Nasmejao se, i ništa nije rekao.

Upitah se da li sam potpuno poludela, a onda shvatih da sam opuštena iz prostog razloga što više nije bilo najavljenih gostiju, a vlasnik je bio na odmoru, i nije bilo šanse da naiđe.

 

Kada se vratio, stvarno me je pozvao u sobu, a ono što je usledilo bilo je jedno od najvrelijih iskustava u mom životu. Skontala sam da je već neko vreme primećivao da se palim na njega. A uspeli smo da razmenimo samo nekoliko rečenica, pre nego što smo se bacili jedno na drugo…

Doživeli smo orgazam za nekoliko minuta, u isto vreme, a posle toga smo još leškarili, i zabavljali se oralno. Napustila sam ga oko ponoći kada je zaspao, i otišla kući, jer je i moja smena bila gotova.

Više nikada ga nisam videla. Sutra ujutru ga je ispratio kolega, koji je radio prvu smenu, a ja sam uskoro dala otkaz, zbog obaveza na faksu.

srbijadanas.com

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *