Ona ovo redovno radi u kupatilu i krije od muža i djece: Ne želim da PRESTANEM SA TIM iako me OSUĐUJU sve prijateljice

To je jedino sigurno mjesto gdje znam da ću pojesti tačno ono što želim i u količinama koje želim.

Kristal Neli, kolumnistkinja portala “Popsugar”, riješila je da sa svim mamama otkrije svoju “mračnu” tajnu i nije ni slutila koliko će polemika izazvati njeno priznanje.

Evo kako ono glasi:

Ja sam jedinica, što znači da sam kroz cio život naviknuta da u određenim zadovoljstvima uživam sama. Jedno od tih velikih uživancija je hrana. Toga nisam ni bila svijesna dok se nisam udala, a naročito sam toga postala svijesna kada su stigla djeca.

Jedne večeri, sama sam se vraćala autobusiom kući. Usput sam kupila svoju omiljenu brzu hranu, čije sam ostatke imala u ruci i dok sam ulazila u kuću. Uživala sam u svakom zalogaju. Ostavila sam hranu u kuhinji dok se presvučem, i vratila se u kuhinju sa namjerom da produžim gdje sam stala. Međutim, na moje vrlo neprijatno iznenađenje, muž je pojeo moju poslasticu. Obuzeo me je nevjerovatan bes, i morala sam da u sebi izrecitujem bračne zavjete koje sam položila, duboko uzdahnem, i pristanem na zamjenski sendvič koji mi je predložio da mi napravi. Bio je to samo vrh ledenog brega, a meni je sve teže padalo da dijelim hranu.

Naročito je teško postalo kada su u scenario upali i klinci, testirajući do krajnjih granica moju spremnost da dijelim. Dva mala stvora koja pitaju da “probaju malo” pokazujući na sopstvena usta su preslatka – ali samo u početku. Bilo je to po par zalogaja tu i tamo i nisam imala ništa protiv toga.

NASTAVAK TEKSTA NA SLJEDEĆOJ STRANI…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *