3 pravila za se*s s novim frajerom

Seks s novim frajerom može, ali ne mora biti katastrofa. Svakako ćete smanjiti šanse za to budete li se vodili ovim savjetima…

Godinama ste bili s istim muškarcem, znao je točno kako vas dovesti do ludila, gdje vas poljubiti da vam koljena zaklecaju i što izbjegavati uvijek i bez iznimke. A onda se dogodio prekid i prije ili kasnije nalazite se u situaciji u kojoj je pred vama seks s nekim potpuno novim. Uzbudljiv sam po sebi, ali i pomalo strašan i prekrcan brigama o tome što će biti poslije, hoćete li mu se svidjeti, hoće li se dogoditi kemija, je li uopće u stanju pronaći vaš klitoris…Seks s novim frajerom može, ali ne mora biti katastrofa. Svakako ćete smanjiti šanse za to budete li se vodili ovim savjetima.

1. Nažalost, nema nijednog pokazatelja po kojem biste mogli zaključiti da ste se oporavili od prekida i da je došlo vrijeme da se poseksate s drugim frajerom. Možda nikada sa sigurnošću nećete znati da ste spremni za takav korak, ali u jedno morate biti sigurni: da su vaša očekivanja realistična. Budite načisto s time što želite i ponajprije iskreni prema sebi, znajte što od seksa možete dobiti i što njime možete izgubiti. Ako vam je seks s novim frajerom rješenje – ili način da se vratite bivšem, ili da steknete novo samopouzdanje, ili da ispunite prazninu koja je nastala prekidom – rezultat bi mogao biti razočaravajuć. Seks neće ispuniti prazninu koju osjećate, a ne možete znati kako će on djelovati na treću osobu, odnosno kako će vaš bivši reagirati. Zato je prvi i jedini cilj koji trebate imati na umu – dobro se zabaviti i poslije zbog toga ne žaliti.

2. Za prvi seks nakon prekida cure obično odaberu prijatelja, a često se to dogodi i s bivšim dečkima – u oba slučaja dostig­nuta je doza intimnosti koja je curama vrlo važna. Mi imamo bolju ideju: širite krug svojih poznanika sve dok ne sretnete nekoga tko izgleda kao Chris Evans, reaktivirajte svoje profile na socijalnim mrežama, razmislite i o Tinderu – ili ih napravite ako ih prije niste imali. Pošaljite poruku nekom od bivših kolega pa ga pozovite na piće i razmislite odgovara li kriterijima koje ste si postavili. Nemojte na prvom spoju skočiti u krevet, drugi je sasvim dobar odabir. Tražite frajera s velikom seksualnom energijom. Kako ga prepoznati? Osjeća li se zadovoljno i sigurno u svojoj koži? Dok vi flertujete s njim, uzvraća li vam sitnim znacima, npr. stavlja li slučajno ruku na vaše rame ili mijenja svoju pozu sjedenja kada je mijenjate i vi? To bi mogli biti znaci usklađenosti vaših želja. Naravno, mnogo je bezveznjaka koji bi vam se mogli učiniti zanimljivima, ali važno je da nađete nekoga tko ima razumijevanja za vaše potrebe. Male geste poput nuđenja boljeg mjesta u kafiću, pitanja je li vam hladno kad netko otvori vrata, podizanja stvari koje su vam pale – sve su to znaci da je sposoban paziti na vaše zadovoljstvo kad se nađete u krevetu.

3. Kada se konačno odlučite na finalni potez – seks, nemojte se brinuti o njegovu zadovoljstvu. Fokusirajte se na vlastito, a on neka bude pridružena igračka vaše zabave. Zaboravite sve što ste znali o seksu i prakticirali sa svojim bivšim. Kada ste u vezi, teško je zanemariti osjećaje i ostale elemente koji nisu seksi te se posvetiti čistom zadovoljstvu. Kada niste u vezi, seks može biti oslobađajući, a pogotovo se to odnosi na seks nakon dugogodišnje veze. Dopustite si da istražite nove stvari, učinite sve što ste željeli, a niste se usudili, budite nova osoba u krevetu. Možda ste razmišljali kako bi bilo uzbudljivo da ste vi šefica u krevetu ili se poseksati na kuhinjskom podu. Što god željeli, nemojte se stidjeti. Izvan okova veze slobodni ste izraziti se bez obzira na muški ego – kojemu to može biti čak i uzbudljivo. Još dok ste napaljeni i s odjećom na sebi, dajte do znanja tom sretniku kojeg ste izabrali što bi se sve moglo dogoditi kada se skinete. Ako pristane igrati po vašim pravilima, dajte mu šansu, ali u vašem stanu – osjećat ćete se kudikamo sigurnije igrate li na poznatom terenu. A to je najbolji početak dobrog, oslobađajućeg seksa.

 

Cosmopolitan.hr
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *