#Royal: 5 kraljevskih poza za najuzbudljiviji se*s do sada

Zbog sve te pompe oko venčanja možda Megan i Hari mrtvi umorni nisu imali strastvenu prvu bračnu noć! To ne znači da drugi ne mogu isprobati neku od 5 odličnih poza za kraljevski seks. Zašto predvidljivi večernji seks da ne učinimo kraljevskim.

Srebrna kašika

Da, da, tako se kaže – Hari se sigurno “rodio sa srebrnom kašikom u ruci”, ali sad ne govorimo o pravoj nego o pozi za vreme seksa kad oboje ležite na boku i on se priljubi uz vaše telo. Ovo je sjajna poza za muškarce koji prebrzo dolaze do vrhunaca jer ih najmanje stimuliše. Nije loša ni za žene koje imaju slobodne ruke da, neometano od pogleda, dodiruju svoje grudi, klitoris.

via GIPHY

U slavu krune

On klekne, a vi ga licem okrenuti prema njemu klečeći opkoračite. Ovaj položaj je idealan za duboku penetraciju. Ženi daje potpunu kontrolu, a njemu slobodne ruke za istraživanje.

via GIPHY

“V” kao victory

Muškarac klekne ispred žene koja je na leđima, a noge je podigla visoko, u oblik slova “v”. Ovo je mali tvist klasičnog misionarskog položaja, stvoren da se osjećate poput princeze. Ovo menja ugao pod kojim penis ulaz u vaginu i pojačava osećaj u vagini. Varijacije: gležnjevima obuhvatite njegov vrat ili privucite koljena na svoja prsa za bolji užitak.

Na prestolu

Obezbedite čvrsti naslon, (vaše “presto”) na koji će on sesti, a vi ćete sesti u njegovo krilo, okrenuvši mu leđa. Kad ovako sednete na penis, G – tačka je jako dobro stimulisana. Osim toga žena može kontrolisati pritisak, ugao i izvući maksimum užitka. On ima slobodne ruke da čini sve što poželiš.

via GIPHY

Korgi stil

Zapravo, to je obični “doggy style” odnosno pseći položaj, ali znamo da su korgiji najdraži psići kraljice Elizabethe II. Pa, eto…

 

via GIPHY

 

Izvor: miss7.24sata.hr

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *