Dečko i ja smo sreli smo ŠKOLSKU DRUGARICU na ulici. Pozvali smo je na kafu, a ona je onda u DNEVNOJ SOBI uradila nešto zbog čega su nam VILICE bile do poda!

Monogamija je nerealna, neki bi rekli. Drugi tvrde da je precenjena. Poligamija je, prema mišljenju mnogih daleko prirodnija. Ipak, u današnje vreme svaki nekonvencionalni seksualni odnos koji obuhvata više od dva partnera smatra se, u najmanju ruku egzibicionizmom.

Ispovest jedna mlade Amerikanke napravila je pometnju na Internetu, a vezana je upravo za poligamne odnose. Pa, prenosimo je u celosti.

“Ne poznajem mnogo poligamnih parova, nažalost. Dečko i ja smo u srećnoj vezi i od samog starta smo zaista uživali u zasebnim iskustvima. Nismo se striktno vezivali jedno za drugo, a onda smo u jednom razgovoru dobili ideju da nađemu devojku koja bi nam se pridružila u našim malim avanturama. Naravno, mislili smo samo na seks i na to kako da to fantastično iskustvo podignemo na sledeći nivo.

Samo što nismo odustali od te ideje i onda sam jednog dana naletela na ulici na svoju staru školsku drugaricu Karu. Ona je bila džindžer, blede kože i riđe kose i zapravo je predstavljala oličenje onoga što smo dečko i ja tražili.

Na jednoj žurci flertovala je sa mnom i mojim dečkom, to je bilo sasvim očigledno, a svoje namere nam je sutradan potvrdila kada nam je poslala poruku da bi želela da nas ponovo vidi. Nakon samo nekoliko sati svoje troje smo razmenjivali strasti. Seksualna napetost je bila toliko jaka da smo sa predigrom počeli još u dnevnoj sobi. Bilo je fantastično!

NASTAVAK TEKSTA NA SLJEDEĆOJ STRANI

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *