(18+) RUŽINA ISPOVEST: Imala sam se*s sa dečkom U VOZU, a u vagonu je bilo još putnika!

Pre tog događaja, samo sam prevrtala očima na priče ljudi o seksu na javnim mestima i u neobičnim situacijama. Mislila sam da su sve to laži, a i mahom se dešavalo da mi neko priča kako se to desilo nekom drugom, tamo negde…

Moj dečko, Srđan, i ja, bili smo u Novom Sadu, kod njegovih rođaka, i vraćali smo se kasno uveče, poslednjim vozom. U Novom Sadu smo bili četiri dana, a spavali smo zajedno u sobi sa još troje ljudi, pa nije bilo ništa od seksa. Možda se baš zato dogodilo to što se dogodilo.

Vozili smo se kroz mrkli mrak, i negde između Novog Sada i Beograda ja sam zaspala glave naslonjene na njegove grudi. U nekom trenutku osetila sam kako mi sklanja kosu sa vrata, i počinje da me ljubi i liže. Jednom šakom me je uhvatio za guzu, a kad mi je, posle nekog vremena, drugu stavio na dudu, malo sam se trgla… Međutim, kada sam podigla pogled, videla sam da smo u vagonu skoro sami. Bio je to jedan od onih vagona bez kupea, koji imaju samo redove sedišta sa strane, kao busevi. Mi smo bili u dnu, a tek skroz napred, bilo je dvoje ljudi, okrenutih leđima. I oboma su glave bile naslonjene na stakla, kao da spavaju…

Voz

Foto: Profimedia

Tada sam ponovo sputila glavu i nisam se opirala. On je nastavio da me mazi po guzi, da mi liže vrat, i da mi steže grudi. Neviđeno sam se uzbudila.

Kada sam ponovo otvorila oči, videla sam budžu na njegovim pantalonama. Počela sam da ga mazim po stomaku, i spustila šaku dole. Kad sam mu pipnula penis, preko pantalona, počeo je još snažnije da mi mesi si*e. Onda smo počeli da se ljubimo i hvatamo, s vremena na vreme bacajući pogled napred. Tamo se ništa nije menjalo. Zavukao mi je ruku pod suknjicu, i ubrzo sam bila sasvim gotova – uradila bih šta god da je tražio.

NASTAVAK TEKSTA

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *