ISPOVIJEST (18+): Moj muz mi nije pokazivao ljubav koju sam ocekivala od njega pa sam jednog dana odlucila pozvati komsiju…

Jednom rukom me je snažno zgrabio i držao za kosu, drugom za guz i tako mi ga nabijao da su me njegova prekrupna i pretvrda jaja do bola udarala. Onda me je dohvatio za sise i počeo ubrzavati ritam, a ja sam miješala guzovima, bokovima, cijelim tijelom. Nikad do tada se nisam tako žestoko jebala. Goropadno i divlje.
U jednom trenutku oboje smo počeli vrištati. On je rzao poput pastuha, propinjao se, padao u ponor strasti zajedno sa mnom. Rzao je snažno, još jednom mi se zabijajući, pri čemu je ispustio snažn životinjski urlik, a ubrzo potom počeo je rasipati spermu po mojoj patničkoj utrobi. Hektolitri njegova vrućega, sviježega mlijeka tekli su potokom. Obrisao se mojim gaćicama, obukao i bez riječi izašao.

Mrak se odavno spustio nad našim selom. Kad bih sad umrla, mislila sam, tako mi njegovog kurca i razjebane mi moje zdravo-seljačke pičke, ne bih nikad nimalo požalila ovoga trenutka. Ostavljena, zadovoljna jebačinom, sama bauljam štalicom u nadi da ću pronaći neki novi zadatak za majstora dobrog jeba.

 

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *