ISPOVIJEST (18+): Moj muz mi nije pokazivao ljubav koju sam ocekivala od njega pa sam jednog dana odlucila pozvati komsiju…

Na žalost u mojoj štalici nema krava i nisam jedna od njih, ali Zatim sam ubrzala drkanje. Sad mu to činim s obje ruke. Glavić mu je krupan i tamno ljubičast. A tek jaja. Tvrda su kao orasi a krupna poput guščjih. Nije mi dugo trebalo i spustila sam se na koljena i on ubrzo osjeti moje tople usne na svom kurcu. Prvo sam dobro polizala vlažni, crveni glavić, a onda ga počela sisati takvom brzinom da mi je on uskoro sasuo spermu u usta. Potrudila sam se da ništa ne prospem i sve sam progutala, sve to njegovo mlijeko. Ustala sam i brzo se svukla, dok si je on sam masirao kurac da bi mu ostao ukrućen. Još malo sam ga tu i tamo lizala i pušila da bi ga vratila u prvobitnoskroz kruto stanje, a onda sam legla na priručni ležaj, nešto poput konjskog sedla i raširila noge.

Nije se odmah bacio na moju vruću, uspaljenu pičkicu. Milovao mi je i ljubio grudi toliko dugo da su bile mokre i izlizane. Spustio se potom u međunožje do pičke i lizao je suludo brzo, a ja sam blaženo stenjala: ” Aaah, oooh, tooo, liži mi je, daj mi je izliži svojim hrapavim, vrelim i debelim jezikom. Želim ga jako na njoj…Jebi me njime!

 Protrljao je kurac kroz moje uspaljeno vruće i mokre usmine, a onda ga polako ugurao u dubine moje unutrašnjosti. Nije mi preostalo ništa drugo nego da stenjem do iznemoglosti, a on je uvlačio i izvlačio nabrekli kurac sve brže i žešće. Srce kao da mi je u grlu udaralo. Teško sam disala i jedva izustila: “Kako mi je dobrooo, kako mi to dobro radiš! Razvali mi pičku!”
Onda mi je zapovijedio da se seljački naguzim i ostao je zatečen mojom zanosnom i jedrom stražnjicom, koja ga je izluđivala. Uhvatio me je za znojave guzove i raširio ih snažnim ručetinama i polizao čmar. Ja sam podvukla ruke ispod sebe i širila usmine svoje užarene pohotnice.

NASTAVAK TEKSTA

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *