Ispovijest: Moja priča se desila u trećem razredu srednje škole tokom ljetnjeg raspusta kojeg sam u cjelosti proveo radeći u Splitu

Moja priča se desila u trećem razredu srednje škole tokom ljetnjeg raspusta kojeg sam u cjelosti proveo radeći u Splitu. Ja sam sa svojim roditeljima živio u Zagrebu. Bio sam jako zgodan maldić koji je bio atletski građen jer sam se cijelo vrijeme školovanja bavio kosarkom. Djevojčice su prosto ludjele u školi za mnom a i bogami za mojom alatkom koja je bila duga negdje oko dvadeset centimentara i jako debela. Moji roditelji su bili za to radim nešto tokom raspusta pa sam odlučio da ih poslušam i zaputio se kod njihove jedne poznancie koja je držala firmu u Splitu.
Došao je i taj dan sjeo sam na bus i zaputio se pravac Split. Na stanici me je dočekala šefica inače tatina prijateljica u crnoj haljini ispod koje sam primijetio da nije nosila brus pošto su se njene poveće si#e njihale slobodno. Moja šefica zvala se Sonja, bila je jako visoka, dugih noga jako lijepo oblikovanog du#eta i od svega odgromnih si#a. Kada me je ugledala potrčala mi je u zagrljaj a njene si#e su počele neumorno da skaču. Uhvatila me je za ruke pa me jako zagrlila i prinijela svojim grudima da sam si#e mogao osjetiti.

Taj prizor me je jako napalio a i moga mališu koji se polako počeo buditi ispod hlača. Otišli smo kući gjde je Sonja spermila večeru uz koju smo duboko u noć ćaskali o svakakvim temama. Žalila se najviše kako je sama kako je ubi samoća.

Krenuo sam da se istuširam i osvježim prije spavanja. Bacio sam u korpu za veš moje bokserice i šorc. Kada sam se istuširao pošao sam u sobu, Sonja je sada obukla bila spavaćicu iz koje su kiptile njene velike si#e i nazirala se dlakava pi#a koja se mogla primijetiti jer je spavaćica bila skoro potpuno providna. Otišao sam spavati uz taj prizor koji mi je podigao ku#ac do maksimuma. Posle jedno sat vremena me je probudila potreba da mokrim. Krenuo sam prema kupatilu kada sam začuo strinine uzdahe.

Ušao sam kada tamo ona miriše moje bokserice i d#ka svoju dlakavu pi#ku. Bila je potpuno gola. Čim me je ugledala zacrvenila se skočila i pobjegla u svoju sobu. Ja sam pošao za nojm ušao sam u sobu i rekao joj da ne brine da neću nikome reći. Ona je plakala i govorila kako nema sada nikoga a meni je bio žao i ponudih se da joj ja pomognem.

Ona podiže glavu i sada ozbiljnim tonom mi reče kako to mislim a ja sam joj odgovorio da joj mogu pomoći. Izvadio sam svoj sada podignuti ku#ac, čim ga je spazila rekla je kako je ogroman i debeo. Počela ga je d#kati nježno rukama a nedugo zatim i polako uvlačiti u usta. Uvlačila ga je koliko je mogla a ja sam je rukama uhvatio za kosu pa navlačio što više na moj ku#ac. Pu#ila mi ga je super jedno deset minuta. Posle toga sam je legao na leđa pa počeo da joj ližem si#e a sa njih sam prešao na pi#u koja je bila jako dlakava. Lizao sam joj klito#is i usmine dok se ona uvijala pod mnom i jaukala od užitka. Tresla se stalno kao da je na sturju priključena, rukama mi je uhvatila kosu pa se svojom pi#om što više nabijala na moj jezik.

NASTAVAK TEKSTA

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *