Da li zaista možemo da ostanemo prijateljice sa bivšim frajerima?

Iako je moguće imati neobavezni seks s prijateljem, u većini slučajeva održati prijateljsku vezu nakon što ste delili krevet je izuzetno teško. Uvek ćete imati pred očima sliku tog nekog bez ojeće, a sećanja će okinuti dašak parfema, dodir ili muzika koju ste slušali dok ste se strasno ljubili.

Možda je vaša želja da ostanete prijatelji jaka, ali kako ćete bivšem partneru objasniti da se viđate s preslatkim tipom kojeg ste upoznali u teretani ? Čak i koliko ste u stanju da to pričate bivšem, novi ljubavnici ili veze će uvek biti problematična tema.

Ostavljena osoba će, bez obzira na to koliko joj srce bilo veliko, osećati ogorčenje zbog raskida. I neretko će omalovažavati i maltretirati vašeg novog partnera. A gde je ogorčenje, tu je i ljubomora. Uostalom, teško je biti srećan zbog svog bivšeg koji je upravo naletio na ljubav svog života.

Strast i seksualna privlačnost nisu nestali između vas dvoje je činjenica koja predviđa katastrofu. Svaki put kada se prijateljski sastanete s bivšim, postoji mogućnost da završite zajedno u krevetu na oproštajnom “samo još ovaj put” seksu. A to vam ne pomaže da prebolite i krenete dalje.

Ogorčenost, ljubomora i ljudska narav ne dozvoljavaju nam da ostanemo prijatelji s nekim koga smo voleli do juče. Bolje je prekinuti dok još možete da pozdravite jedno drugo na ulici umesto da čekate dok ne budete mogli da pogledate jedno drugo da bi se konačno odvažili reći “zbogom”.

Izvor: Wall.hr

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *