Sesi potezi koji mu nisu nimalo se*si

A mislili ste da nema toga što im u krevetu ne odgovara…

Pretjerani i (očigledno) lažni uzdasi. Samo zato što većina obožava porno filmove, ne znači da od vas očekuju koncert u krevetu. Nikada nemojte glumiti orgazam niti lažno uzdisati, pogotovo kad vas muškarac jedva dodiruje. Taj vas potez jedino može okarakterizirati kao neiskrenu osobu. Umjesto umjetnih zvukova, opustite se i uživajte. Čak i najtiši iskreni uzdisaji puni užitka učinit će ga sretnim i ponosnim.

Potpuna pasivnost. Nema ništa dosadnije od mrtvog ležanja na krevetu s ispruženim rukama i nogama. Vaš partner od vas ne očekuje nikakve posebne akrobacije, ali mu ovom pozom ne možete pružiti baš ništa. Zato, surađujte u krevetu jer je za dobar seks ipak potrebno dvoje!

Grube igrice. Da, neki vole grubo, ali je važno napomenuti da neki u tome nimalo ne uživaju. Nemojte pretpostaviti da vaš partner želi da ga ošamarite usred seksa, grebete po leđima ili da mu nanosite bilo kakvu vrstu boli. Neke je stvari bolje provjeriti prije nego se dovedete u neugodnu situaciju. S druge strane, ako partner jasno zatraži takvu vrstu zabave, slobodno se bacite na uzbudljivu grubu igru – uvijek s dozom opreza!

Približavanje njegovoj guzi. U pravu ste – mnogi muškarci uživaju u poigravanju s guzom, ali postoji velik broj muškaraca kojima je to područje potpuno zabranjena zona, te se ne osjećaju ugodno ako baš njoj posvećujete previše pažnje. Kako biste bili sigurni da u krevetu neće biti neugodnosti, komunicirajte sa svojim partnerom, a želite li igrati na sigurno, više pažnje posvetite njegovim testisima – šanse da mu se takav potez neće svidjeti gotovo su nepostojeće.

Nagli pokreti u neposrednoj blizini njegovog penisa. Kad ste na partneru, pobrinite se da odaberete pravi smjer kretanja, odnosno ne njišite se na penisu kao da jašete bika. Pažljivo uhvatite ritam svoga partnera i nikad se naginjite previše. Većina povreda penisa događa se upravo u ovoj pozi, pa budite obzirni.

Neadekvatni lubrikanti. Lubrikant je poželjno, voljeno i, u nekim slučajevima, neophodno sredstvo za lud provod u krevetu. Zbog toga je važno biti informiran o svim tipovima lubrikanata: od losiona, preko pljuvačke kao prirodnog lubrikanta, pa do regeneratora u slučaju seksi igre pod tušem. Dok postoje mnoge vrste lubrikanata, voda svakako nije jedna od njih iako se može činiti kao logičan izbor. Naime, voda trenje čini jačim, a time i neugodnijim. Odrađujete li posao rukom, poslužite se losionom ili baby uljem, ali nikako ne vodom.

Cosmopolitan.hr
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *