10 urnebesnih ljubavnih svađa: “Igrali smo Monopoly i muž me optužio da…”

6. Proveli smo pola sata svađajući se oko toga jesmo li nekada imali zamorca (jesmo). Muž je to prihvatio tek kada sam mu predložila da ode u vrt i iskopa njegove ostatke kako bi mu dokazala da sam u pravu.  

Imali smo ogromnu svađu tijekom partije Monopolyja, muž me optužio da sam ukrala novac iz banke.


7. 
Pošteno smo se posvađali oko rotiranja kreveta. On je rekao da smo ga okrenuli za 180 stupnjeva, ja sam rekla da smo ga okrenuli za 90 stupnjeva i moramo nastaviti dalje. Uslijedila je ogromna svađa i vikanje. Kada sam mu objasnila da na mjestu gdje je prije stajao vidim tragove i dokazala da sam u pravu, ljutito je izjurio van iz sobe. Sada imamo djecu i preumorni smo da se svađamo oko bilo čega.

8. Imali smo spektakularnu svađu prije Božića zbog badema u listićima koja je kulminirala kad je muž bacio štrucu kruha prema vratima, a onda se odbila od vrata i pogodila me u glavu. Ja sam uzvratila prijetnjom o razvodu braka.

9. Danima nismo pričali zbog piletine. Kada sam rezala pile za večeru, optužio me da sam za sebe zadržala prsa, a njemu dala ostatke. Bila sam toliko ljuta zbog toga.

10. Posvađali smo se zbog bočice začina. On uvijek traži najjeftinije opcije i zato sam mu na papir napisala čiju mljevenu papriku želim jer jedino taj proizvođač ima bočice koje stanu u naš stalak za začine. Naravno da se vratio doma s jeftinom paprikom. Još uvijek se naljutim kad se toga sjetim, a on i dalje misli da je on bio u pravu.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *