10 urnebesnih ljubavnih svađa: “Igrali smo Monopoly i muž me optužio da…”

Svađe su sastavni dio svake veze i braka, pogotovo one vezane uz trivijalne stvari

Zajednički život karakteriziraju i svađe oko trivijalnih stvari. To dobro znaju žene okupljene na stranici Mumsnet koje su odlučile podijeliti svoje priče o najsmješnijim ljubavnim svađama. Neke su završile mirenjem, a neke prekidima.

1. Za najgoru svađu u naših 15 zajedničkih godina kriv je ananas. Ja smatram da se na ananasu prvo odreže vrh i dno, zatim se nožem odstrani kora i ananas se nareže na kolute. On se do dana današnjeg kune da se ananas reže ovako: nožem se odstrani vrh, zatim se ananas okrene na stranu i reže na kolute zajedno s kožom. Tako se poslužuje i svatko si sam odstranjuje koru. Čitavu večer nismo pričali zbog ovoga. Danas kupujem narezani ananas u konzervi.

2. Igrali smo Monopoly
 i muž me optužio da sam ukrala novac iz banke i nekoliko hotela, a ja nisam imala ni jedan jedini hotel na svojim poljima!

Kada sam rezala pile za večeru, optužio me da sam za sebe zadržala prsa, a njemu dala ‘ostatke’. Bila sam toliko ljuta zbog toga da sam ga ostavila.

3. Skoro smo prekinuli kada sam išla po njega nakon njegove momačke večeri. Sjela sam u njegov auto i htjela sam koristiti GPS tijekom vožnje jer je bio jako pijan, ali on je to doživio kao znak da nemam povjerenja u njega. Sve se pretvorilo u ogromnu svađu koje se on sljedećeg jutra nije ni sjećao.

4. Najtrivijalniju i najveću svađu imali smo zbog mog protvana za pečenje kolača. To je bio moj najbolji protvan, a on ga je strugao nožem! Proveo je noć u drugoj sobi.

5. Grozno smo se posvađali zbog komadića tosta. Sve je završilo tako što je on uzeo svoj stari teški televizor i na rukama ga nosio natrag svojoj mami .

NASTAVAK TEKSTA

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *