Vruća ispovest: sam kod kuće, a susjeda Tamara pravo dobra žena koja me je pozvala u svoju spavaću sobu

Bio je to zimski period i ja sam kao po običaju bio sam kod kuće. Došao sam s posla i odmah se okupao i legao na svoj kauč da pogledam malo televiziju. I tako idem iz kupaonice i kroz prozor vidim svoju susjedu Tamaru. Tamara je bila gospođa u nekim svojim četrdesetim godinama. Ali za svoje godine je izgledala sexy i bila je bomba. Velika i dobra guza a sise ogromne četvorka prava.

I tako malo sam gledao kroz prozor šta ona radi kad me je odjednom ugledala i mahnula mi rukom. Ja sam isto odmahnuo i pozdravio ju. I tako maknem se ja od prozora legnem na kauč i počnem sa svojom uobičajenom rutinom gledanja televizije. Nije prošlo 5 minuta kad netko zvoni na vratima.

Otvorim ja a ono Tamara. “Bok susjed jel mi mozes pomoći prenjeti ovu fotelju u podrum”pitala me. Ja naravno odmah sam pristao i pomogao joj oko fotelje. Kad smo to učinili pitala me:”Jesi za pivo ili sok kod mene??”Naravno da jesam. I tako dođemo gore kod nje u stan i ona odmah donese hladni sok i sjedne tik pored mene. Moje oči su bile usmjerene prema njezinim sisama a kurac mi se već polako ukrutio. I tako krene neka priča standardna posao, ljubav, veze….

NASTAVAK TEKSTA

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2 3 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *