Prvi put iskreno nam priznali: Zbog čega gubimo interes za devojke

Previše religiozna

“Nažalost čim čujem “Bog i Isus su mi na prvom mestu” – odmah se okrećem. Pokušao sam da budem otvoreniji prema tome, ali jednostavno ne mogu.”

Nije previše inteligentna

“Ne znam je li to neznanje ili nedostatak kulture, ali nedavno sam izašao s devojkom koja je ubrzo u razgovoru rekla kako ne čita. Razgovarali smo i o automobilima i kako ja imam auto koji sam iz fore nazvao “Rocinant“ po imenu konja iz romana “Don Quijote”. Nije imala pojma o čemu pričam. Nakon daljnje istrage, došlo je na videlo da ona doista ne čita niti knjige, niti romane, niti novine, niti časopise, ni vesti – ništa. U trenu sam izgubio interes za nju”.

Nezrela

“Kada stavlja svoje slike na društvene mreže kako je pijana s društvom. Ne smeta mi kada se druži ili popije, ali objavljivanje takvih slika mi je potpuno nezrelo”.

Kada se stalno izvinjava

“Konstantno se izvinjava zbog nečeg daje dojam da je jako nesigurna u sebe”.

Drama queen

“Drama. Drama. Dramatizovanje. I opet malo drame. Zbogom.“

Stalno se žali na nešto ili nekog

“Kad se stalno žali zbog nečeg, uh …”

Ubeđena je da sam s njom samo zbog seksa

“Kada me seksualno privlači i kada želim da budem intiman s njom, a ona kaže: želiš biti sa mnom samo radi seksa. Takve me manipulacije ne zanimaju, a ako se dogode, ljubav nestane”.

Neuredna i pijanica

“Kada ne kontroliše alkohol. Moja bivša nije znala da se kontroliše  kada počne da pije, ponašala se kao da joj je 8 godina, bacala je hranu po ljudima, povraćala, a onda plakala na mom ramenu do 2 ujutro. Takvo ponašanje me odbije kilometrima. Zato i je moja bivša…”

Ne voli decu

“Saznanje da ne voli decu. Odmah izgubim interes za nju da duže staze.”

Stalno priča o ishrani

“Pa kad bi postao vegan…”

Izvor: Kurir.rs/zdravaisretna.hr

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *