Kad i kako novog dečka upoznati s prijateljicama

Uz upoznavanje roditelja, koje je na vrhu ljestvice najstresnijih momenata za novog dečka, ni vama ni njemu neće biti lako ni upoznati ga sa vašim društvom. Evo zato nekoliko korisnih savjeta…

ČEKAJTE DA VAM SE DOKAŽE. Ne dovodite ga na tulum kod prijatelja ako niste sigurni u njegove osjećaje prema vama. Bit će vam jako neugodno i bolno uhvatite li ga kako se pijan uvaljuje vašoj prijateljici.

NE TJERAJTE GA NA DOUBLE DATE. Osjećat će se prilično nelagodno i suvišno dok vi, vaša prijateljica i njezin dugogodišnji dečko zbijate šale o događaju o kojem on ništa ne zna.

AKO GA DOVEDETE NA TULUM NA KOJEM NIKOG NE POZNAJE, NE OSTAVLJAJTE GA SAMOG. Zapričali ste se s prijateljicom koju dugo niste vidjeli i ostavili ga da stoji sam u kutu sobe? Vrlo bezobzirno. Ako želite malo “prominglati”, zadužite nekog od prijatelja da ga zabavlja.

NEMOJTE GA ODMAH NAPASTI AKO KAŽE DA MU NETKO OD VAŠIH PRIJATELJA BAŠ I NIJE SJEO. ILI AKO SE NAŠALI NA RAČUN NEKOG OD NJIH. Možda se tako zeza i sa svojim prijateljima. Ili je naprosto po prirodi direktan.

Cosmopolitan.hr
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *