11 znakova da on planira da bude sa tobom CEO ŽIVOT

Nema potrebe da mislite da li je ozbiljan ili ne ako prepoznate sledeće signale!

Teško je shvatiti šta muškarci misle, od toga da li im se dopada ono što ste izabrali za večeru do toga da li svoju budućnost vidi sa vama. Ali ako misli da su ovih 11 stvari tačne kada ste u pitanju vas dvoje, sigurno veruje da je vaša veza prava i ozbiljna.

Imate iste ciljeve.

Važno je da oboje vidite sebe kao roditelje (ili ne), ili da se vidite kako živite u predgrađu, ili da putujete po celom svetu. Zajednički ciljevi su jako bitni u dugim vezama. To je bitnije od činjenice da ste oboje zaluđeni istom serijom. Uvek možete kupiti dva TV-a ako ne gledate iste serije, ali ne možete imati tajnu porodicu ukoliko vaš partner to ne želi. Možete.. ali to nije baš zdravo.

Razumete šta mu je potrebno i kada.

Nije dovoljno biti samo ljubazan i brižan, bitno je znati KADA treba biti ljubazan i bližan. Možda, kada si nervozna, bi radije bila sama. Partner mora poštovati tvoje emotivne granice i potrebe (i ti njegove naravno). Međusobno razumevanje je jako bitno, posebno ako ne želite uvek da pričate o svojim potrebama.

Već ste prošli kroz teška vremena.

Nijednoj vezi nije potrebno vatreno krštenje, ali ako ste pomogli jedno drugom u nekim teškim trenucima, već znate da vam je veza stabilna i u najtežim periodima.

Vaša veza se ne vrti samo oko seksa.

Super je kada se sa nekim povežete na fizičkom nivou, ali ako mislite da je taj neko loša osoba – nema šanse da će veza uspeti. U redu je progledati kroz prste manama nekoga ko vam je prijatelj sa povlasticama, ali prava veza se ne zasniva na svađanju i seksu pomirenja.

Se*s je ODLIČAN

Se*s je i dalje važan, tako da je dobro imati odnose koji ostavljaju bez daha, lome krevete i od kojih drhte kolena.

Znate kako da se svađate, ali i kako da se pomirite.

Sakupljanje osećanja da bi se izbegla svađa je lako, ali nije pametno. Svađanje nije loše, sve dok znate kako da se pomirite.

Konstanto učite jedno od drugog.

Gurate jedno drugo kako biste postali bolji, i uvek pokazujete jedno drugom nove stvari. Ovako veza nikad nije dosadna.

Ne morate ništa da radite kada ste zajedno.

Znate da imate dobru stvar onda kada samo možete da sedite na terasi, uživate u povetarcu i ne progovarate.

Ali i vaši izlasci su fenomenalni.

To što uživate ne radeći ništa ne znači da ne možete da se zabavljate zajedno. Kad god saznate da se nešto zanimljivo dešava u vašem kraju, obavezno vodite i partnera.

Možete jedno drugom da kažete sve.

Ne postoje tajne. Znate sve jedno o drugom (čak i najveće blamove) i ne osuđujete se međusobno zbog toga.

Verujete jedno drugom.

Ovo je zaista temelj svake veze. Nema ljubomore. Nema tajni. Ne morate očajno da preturate partnerov telefon dok se tušira. Osećate se prijatno i sigurno u toj vezi. Postoji stabilnost koju niste imali do sada.

cosmopolitan.rs

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *