INTIMNA ISPOVEST DOMAĆICE: Imala sam S*KS SA DRUGARICOM iz školske klupe, A KADA JE MUŽ SAZNAO…

Intimne posle petnaest godina.

Ova 34-godišnja domaćica iz Amerike anonimno je na portalu “sirove ispovesti” ispričala kako je postala vrlo intimna sa starom školskom drugaricom. Ni sama ne zna kako se to dogodilo, posebno iz razloga što je već dugo u srećnom braku i nikada nije bila sklona ženama kao seksualnim partnerima.

Možda je tome kumovala činjenica da ne radi, već brine o kući i deci pa se u njoj probudila želja za nekom vrstom uzbuđenja ili avanture u životu.  Baš u tom trenutku naišla je školska drugarica koja joj je priznala da je oduvek bila zaljubljena u nju.

Ovo je njena ispovest:

Imam muža, majka sam i domaćica. Prošle godine sam otišla na petnaestogodišnjicu mature i tamo srela staru školsku prijateljicu. Bile smo jako dobre drugarice, dobro smo se zabavljale i provodile noći i noći jedna kod druge. Nakon škole ona se preselila u drugu državu gde je upisala fakultet. Uglavnom, život nas je odveo različitim putevima i izgubile smo kontakt.

Bilo je super ponovno je sresti. Ovaj put smo ostale u kontaktu. Počele smo sve češće da razgovaramo telefonom i pomoću veb kamere. Ona je isto majka i domaćica, i bilo je lepo čavrljati tokom dana dok su deca u školi, a u kući je tiho.

Pre nekoliko meseci priznala mi je da je u školi bila zaljubljena u mene. To nisam znala. Laskalo mi je to što sam čula, ali nisam bila sigurna kuda to vodi. Tokom narednih nekoliko nedelja naša konverzacija je postala seksualne prirode. Prešle smo na konkretno.

Jednog dana me je pitala otvoreno da li bi volela da se “igramo” preko veb kamere. Nikada nisam uradila ništa slično tome, posebno ne sa starom prijateljicom. Uhvatila me nespremnu pa sam joj rekla da ću prvo samo gledati, ali ne verujem da ću i ja to da uradim.

Skinula se a zatim i počela da se igra sama sa sobom dok sam ja to gledala. Nisam mislila da će me to toliko uzbuditi, jer sam se osećala čudno dok sam je posmatrala. Ali, sama sebe sam iznenadila, stvarno sam se uzbudila.

Nakon malo njenog nagovaranja, ubedila me je da joj se pridružim. Gledale smo jedna drugu dok masturbiramo i dolazimo do orgazma. Od tada, najmanje jednom nedeljno upalimo veb kamere, razgovaramo i “igramo se”.

Najzanimljivije od svega je to što se moj muž zapravo prijatno iznenadio mojim novim velikim interesovanjem za seks.

Evo, to je ispovest domaćice koja se dosađuje.

srbijadanas.com

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *