3 NAJGORE stvari koje će parovi uraditi samo da bi spasili vezu i ljubav

U nekim situacijama treba se potruditi da ljubav uspe, ali sledeće nisu na tom spisku.

U vreme kad se gotovo svaki drugi brak završava razvodom, pokušaj spašavanja veze zvuči kao pohvalan pristup… Ali sve ima svoje granice.

Ponekad je raskid mnogo bolja odluka, ali neki parovi i dalje to odbijaju kao opciju. Ovo su najgore stvari koje parovi rade kako bi spasili vezu kojoj zapravo nema spasa:

Prave se da je sve ok

Raskid je za neke sramota pa radije biraju da glume da je sve baš onako kako treba da bude. To ne uključuje samo glumu pred rodbinom i prijateljima – parovi koji se trude da ignorisanjem reše sve svoje probleme često glume i kad su sami, u svoja četiri zida.

Odlučuju se za brak

Sigurno ste čuli za barem jedan par koji već odavno nije srećan, ali vas je umesto vesti o raskidu iznenadila vest o njihovom venčanju. Strah od raskida kod nekih je toliko jak da će ponekad preduzeti sve korake da ga učine još teže izvododljivim.

Rade na detetu

“Jako nam je loše u vezi, možda će stvari biti bolje kad dobijemo dete”, iako je to očito pogrešan pristup, velik broj ljudi i dalje ovako razmišlja. Naravno, gotovo svakom je jasno da će dete samo odložiti neizbežan prekid. Ako niste dobri zajedno kad ste sami, vrlo je neodgovorno očekivati da će vas dete pretvoriti u super par.

Izvor: index.hr

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *