UVEK MISLE DA MI JE TATA: Razlika između njih je 40 godina, viđali su se vikendima, a onda… (FOTO)

Uglavnom ih na ulici gledaju sa čuđenjem…

Rasel Edvards (64) i Samanta Smit (24) su se upoznali preko Interneta. Iako njemu nisu bile vidljive slike, Samantu je veoma privukla njegova ličnost i znala je da, kad su ugovorili sastanak, će on veoma lepo proći, nevezano za to kako Rasel zapravo izgleda.

Međutim, čim su se našli, Samanti se on svideo i fizički.

Njihova veza je počela pre tri godine i kako kažu, od tada su nerazdvojni. Zapravo, prvih šest meseci su se viđali samo povremeno, vikendima, ali onda su shvatili da nedostaju jedno drugom preko nedelje, pa su rešili da ozvaniče.

Iako su veoma srećni, jedna stvar im nikako ne ide od ruke, a to je prihvatanje od strane porodica.

Rasel ima decu koja su starija od Samante, a koja, kao ni Samantin otac, ne odobravaju njihovu vezu.

Ipak, iako kažu da često dobijaju čudne poglede i na neki način osuđivanje kada ljudi saznaju da su zapravo zajedno, a ne otac i ćerka, trude se da ne obraćaju pažnju na to i da uživaju u ljubavi.

– Imamo toliko toga zajedničkog. Oboje volimo filmove i oboje smo blesavi, pa ćemo se dobro zabavljati kad počnemo da živimo zajedno. Mi smo kao i bilo koji drugi par, samo sa jednom velikom razlikom. Imamo aktivan seks i to nije pod pitanjem. Useljenje će da bude uzbudljivi dodatak našem životu i uzbuđena sam zbog budućnosti. Iako znam od prvog sastanka da Rasel ne želi ponovo da se ženi ili da ima decu, sigurna sam da ćemo imati dovoljno avantura koje će to nadoknaditi – rekla je Samanta.

izvor: srbijadanas.com

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *