Vodič kroz njegov um: 4 dodira koja će ga totalno izludeti

I ne, nisu nikakvi površni saveti i klišei. Naprotiv, prijatno ćete se iznenaditi.

Navikli ste da dobijate savete isključivo iz ženskog pera, međutim ovaj put smo napravili presedan. U nastavku slede rečenice koje su isključivo muškarci kreirali za vas.

1. Dodir kolena

Dok sedite u njegovoj blizini, nežno mu dodirnite koleno kada poželite da mu kažete nešto uzbudljivo, kao na primer: „Ovo moraš da čuješ!“ To je više nego očigledan dokaz koliko vam se sviđa.

2. Usputni dodir

Dok mu prilazite ili prolazite pored njega, nežno noktima pređite preko ivice vrata i njegove kose. Ima nešto animalno u diranju tog dela tela.

3. Pomirišite ga

Recite mu: „Divno mirišeš! Koji je to parfem?“, a zatim mu se približite i pomirišite njegov vrat. Tako će osetiti vaš dah na vratu, vašu ruku na ramenu, kao i vaš miris.

4. Zagrlite ga celim telom

Nemojte ga zagrliti mlako i stidljivo. Zamislite da pokušavate da spojite maksimalnu površinu svojih tela. Budite hrabri i ostanite u njegovom zagrljaju sekundu duže.

Ljubavni trener: Metju Hasi

#Dekodirajte njegov stan

Psiholog i stručnjak za veze Antonija Hol pomaže nam da otkrijemo šta njegov lični prostor govori o njemu. Evo šta znači ako ima…

Gomilu prljave odeće i neopranih sudova

Možda je zauzet, lenj ili umetnički tip. Jedna studija pokazala je da su kreativci češće neuredni. Budite blagi prema njemu dok ne otkrijete razlog „problema“.

Stan bez dekoracija i prazan frižider

Možda ima strah od vezivanja, a možda radije energiju usmerava na aktivnosti izvan stana. Odvojite dovoljno vremena i otkrijte da li je reč o prolaznoj fazi.

Stan prepun nostalgičnih uspomena

Ako su njegovi trofeji iz prošlosti u prvom planu, možda je tu zapeo i njegov fokus. Ali budite bez brige, ako sve planira, to znači da ima dovoljno samopouzdanja i veruje da njegovi planovi vode ka određenom cilju.

Uglancan i savršeno uredan stan

Čestitamo! Naleteli ste na zreli primerak i velika je verovatnoća da je i ostatak njegovog života jednako uredan. Ipak, ako se u njegovom stanu osećate neprijatno, možda je on jedan od onih koji previše pažnje posvećuju spoljašnjosti.

Od koga traže ljubavni savet?

Kad zapne na romantičnom planu, njihovo traženje pomoći i nije najspretnije

48% od svojih prijatelja

34% od svojih prijateljica

20% od kolega

13% od bivše devojke

Izvor: Singlesin America 2017

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *