NEDELJNI HOROSKOP OD 23. DO 29. APRILA 2018: Škorpija osvaja samopouzdanjem, dinamični dani na poslu za Ribe, Lav u zanimljivoj ljubavnoj fazi

Nedeljni horoskop od 23. do 29. aprila 2018: Rakovi, Vage i Bikovi biće miljenici planeta u ovom periodu a šta vaš znak očekuje po pitanju ljubavi, posla i zdravlja, kao i kakav savet astrolog ima da vam da saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Malo bolji vetar u leđa nego do sada u ljubavnom životu osvežiće vašu vezu. Zato dajte sve od sebe da osigurate kvalitetan odnos s osobom do koje vam je stalo. Biće malih nervoza i nesporazuma, ali nemojte im pridavati značaj.

KARIJERA: Pred vama su izazovi kreativnosti i hrabrosti. Samo uz primenu takvih veština možete uspeti. Povučenost ili mehaničko odrađivanje stvari trenutno vam nisu dobro postavljeni. Ključ uspeha za vas nalazi se prihvatanju izazova.

Pročitajte i  NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. APRILA 2018: Veliki izazovi pred Devicom, Rak srećan i zadovoljan u ljubavi, naporan poslovni period za Vodoliju

ZDRAVLJE&SAVET: Nađite sadržaje koje volite.

BIK

LJUBAV: Bez obzira na ne uvek najpovoljnije ljubavne prilike, vi ćete biti optimista. Zato nećete samovati, nego ćete ići među ljude. Oni će vas rado prihvatati zbog pozitivnog stava. Tako ćete sami svojim ponašanjem poboljšati svoj privatni život.

KARIJERA: Sve što radite nekako će odlaziti u senku. Ipak, kako ćete biti potpuno svesni svojih prethodnih uspeha, to što niste u prvom planu neće vam smetati kao što bi to bilo inače. Ne mogu se sve kockice baš složiti u isto vreme.

Pročitajte i  NEDELJNI HOROSKOP PO PODZNACIMA OD 20. DO 27. APRILA 2018: Zaostale obaveze će vam oduzimati puno vremena a retrogradni Saturn i Pluton u Jarcu donose veliki uspeh

ZDRAVLJE&SAVET: Budite strpljivi u svemu.

.

Nedeljni horoskop od 23. do 29. aprila 2018

BLIZANCI

LJUBAV: Voljena osoba zračiće više nego vi, pa joj slobodno prepustite neka vas vodi. Ona će ovih dana daleko bolje osmisliti vaše zajedničko vreme nego vi sami. Prepustite joj se s poverenjem. Budite poput deteta i uživajte u životu.

KARIJERA: Čekate da drugi daju svoje mišljenje o onom što ste uradili zajedno sa svojim saradnicima. Oni će vas podržati, ali vi sami od sebe zahtevaćete još više. Ponekad će vaša očekivanja biti nerealno visoka. Budite realniji i ljubazniji.

ZDRAVLJE&SAVET: Obratite pažnju na kvalitet ishrane.

NASTAVITE ČITATI

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2 3 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *