ISPUNILA MI SE NAJVEĆA ŽELJA: Imala sam se*s sa dečkom i devojkom ali sam se na kraju RAZOČARALA

Ona je maštala o grupnom seksu sa još jednom devojkom, a kada je probala ostala je bez teksta…

Grupni seks, pogotovo onaj u troje, česta je tema posebno parova koji su u dužim vezama. Iako postoji uvreženo mišljenje da je grupnjak obično neostvarena muška fantazija, postoje i žene koje žude za akcijom sa još dvoje ljudi.

Kako je seks u našoj sredini i dalje tabu, retko ko bi se usudio da govori o svojim iskustvima, posebno kada je grupnjak u pitanju, ali na jednom sajtu su žene anonimno podelila svoja iskustva o ovoj temi.

Troje ljudi u krevetu

Foto: Profimedia

Nama je najzanimljivija bila ispovest jedne devojke koja je otvoreno priznala da je žudela za devojkom i da je sa njom i njenim dečkom želela da proba trojku.

– Biseksualka sam, a Marinu, prelepo građenu devojku s bojom kose između plave i crvene, upoznala sam još na prvoj godini faksa. Imala je dečka, vrlo zgodnog Sašu, koji mi nije bio preterano zanimljiv. Oboje su bili prijatelji s mojim cimerkama pa su jedne večeri završili kod mene na piću iako one nisu bile u stanu. Pili smo vodku sa energetskim pićima, gledali tv i ćaskali. Saša se u jednom trenutku okrenuo prema meni i upitao: “Jesi za trojku s nama? Mi bismo se malo zabavili…”

Šokirao me je! Nikad nisam učestvovala u nečemu takvom, ali pristala sam. Bio je to način da konačno budem s Marinom. I tako smo dogovorili susret u subotu u Marininom stanu. Provela sam sate birajući šta ću da obučem, pogotovo donji veš – htela sam impresionirati Marinu. Obukla sam pripijenu haljinu, navukla najlonke i obula štikle, a gaćice su mi bile ljubičaste s čipkanim obrubom – kao što vidite, sećam se svakog detalja.

 

Ipak, kod Marine atmosfera je bila malo čudna. Popili smo pivo, malo pričali, a onda je Saša upitao: “Devojke, jeste li spremne?” Pokušala sam zvučati najkulerskije što sam mogla, ali jedva sam izustila: “Da, naravno!” U spavaćoj sobi smo se Marina i ja spustile na krevet i jedna drugoj počele skidati odeću, dok je Saša sedeo na stolici i gledao nas. Ostala sam u donjem vešu, Marina je bila potpuno gola i počela sam je ljubiti po celom telu. Bilo je fantastično – ako ne računam to što nas je njen dečko gledao. Saša nam se pridružio nakon nekoliko minuta. Skinuo je pantalone, a Marina ga je počela ručno obrađivati, pa onda oralno. Dok je moja glava bila među njenim nogama, Saša je uživao igrajući se njenim grudima.

Lezbejke više uživaju u seksu!

Foto: Profimedia

Potom su njih dvoje počeli da se ljube, a Marina se – kao da ne postojim – popela na njega. Seksali su se, što sam i očekivala da će se dogoditi, ali nisam očekivala da će me toliko povrediti gledanje njihovog seksa. Pomislila sam – zar joj nije bilo dobro to što sam radila? Nakon što su oni oboje svršili, naša je igra završena. To je to – nema seksa za mene. Vratili smo se u dnevnu, seli ispred televizora, popili još nekoliko piva, a potom su oni otišli na spavanje. Zaspala sam na sofi, ali već u pet ujutro bila sam budna, pitajući se šta uopšte tu radim. Otišla sam bez pozdrava, povređena i jadna, i ceo dan provela plačući kod kuće. Nikada kasnije nisam osetila želju da učinim išta s Marinom. Iskreno, kada pomislim na tu noć, prvo čega se setim jeste to koliko sam se bezvredno osećala.

srbijadanas.com

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *