Sve što trebate znati o odnosu s muškarcima

7 savjeta kako trebate postupati prema njima i na što trebate obratiti pozornost kada ih birate

1. Ne gledajte samo izgled, nego i dušu.

Svaka djevojka želi da joj dečko super izgleda, ali nemojte gledati samo izgled, gledajte i dušu. Ne tražite samo frajera, nego i partnera koji će vas slušati, razumjeti i koji će vam biti prijatelj.

2. Budite Miss nedodirljiva!

Muškarcima su zanimljivije zauzete djevojke jer, kada su djevojke zaljubljene, ne obraćaju pažnju na druge muškarce i tada se moraju više potruditi kako bi zaokupili njihovu pažnju. Zato, iako ste slobodne, budite nepristupačne – kao da niste slobodne.

3. Nemojte ostati u lošoj vezi jer trenutno nema boljeg od njega.

Ovo ne radite nikada! Samoća može dobro doći, dok loša veza to ne može nikada. Uostalom, kada ćete naći boljeg ako vrijeme provodite u neuspješnoj vezi.

4. Nije on jedini!

Kada je muškarac zainteresiran za djevojku, ne razmišlja puno prije nego što je pozove da se vide. Ako se ne javlja, vjerojatno nije zainteresiran. Nastavite sa svojim životom.

5. Briga vas za sve. Ili se potrudite da tako izgleda.

Kada se tek upoznate s dečkom, nemojte odmah pokazivati sve svoje emocije. Ako on, na primjer, otkaže sastanak porukom, a vi ste se već spremile i krenule, nemojte ga nazvati i urlati na njega. I ne šaljite bijesnu poruku! Mirno čekajte da vas nazove sljedeći put. Garantirano će ga zaintrigirati izostanak reakcije, zanimat će ga jeste li ljute li ne, kao i ima li uopće šanse za drugi sastanak.

6. Ne čekajte, priđite mu prve.

Zaboravite tradicionalnost i priđite mu! Ako budete čekale da on vama priđe, možda ćete se načekati ili od toga na kraju neće biti ništa. Između ostalog – možda ste njegov tip, ali vas jednostavno nije prije zapazio.

7. Ne vrti se sve oko njega.

Ako se on premišlja hoćete li se vidjeti sutra, vi napravite svoj plan B. U slučaju da se ipak odluči vidjeti s vama, jer su mu svi drugi planovi propali, na ovaj način dokažite mu da ne sjedite kod kuće i čekate njega, već da i vi imate vlastiti društveni život.

Foto: Profimedia

Cosmopolitan.hr
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *