POKUŠALA SAM PRSTIMA DA NAĐEM G TAČKU: Nisam uspela, pa sam uzela BANANU sa stola i…

“To nije pošlo za rukom mnogim mojim frajerima”

O ovom delu ženskog tela mnogo se govori i traga, ali retko koja žena uspe da je pronađe bez muke! Radi se, naravno, o G tački, a evo i iskustva pet žena koje su svoju pronašle.

– G tačka se sastoji od mnogo vrsta tkiva, nije prosto jedno mesto koje treba “ubosti”. Baš zbog toga je dugo trajala debata oko toga da li uopšte postoji. Naravno da postoji i možete je naći ako opipavate gornji deo zida vagine. G tačka ne nalazi se u vagini, ali se kroz vaginu dolazi do nje – objašnjava Džes Orajli, seksolog.

Kako ona savetuje, treba staviti dva prsta u vaginu i usmeriti ih ka pupku. Opipavajte gornji zid vagine, i kada naiđete na zbrčkanu površinu, znaćete da je u pitanju G tačka.

Masturbacija

Foto: Profimedia

A kako su u toj potrazi uspele žene? Pet dama otkrilo je kako je prošao njihov lov.

– Ja sam poslednja u grupi prijatelja izgubila nevinost. Svi su me zezali, a za rođendan mi kupili knjigu o ženskoj anatomiji i vibrator. Odmah sam se bacila na čitanje i zainteresovao me je deo o G tački. Nekoliko puta probala sam ručno i nisam uspela. Onda sam uzela bananu iz maminog seta veštačkog voća i ubola sam iz prve. Nažalost, to ne mogu da kažem za svoje frajere – kaže Šantal, 24.

Žena drži bananu

Foto: Profimedia

– Kada sam imala 18 godina, muvala sam se sa prezgodnim i oženjenim čovekom. Spavala sam sa njim i tada mi je i otkrio da imam G tačku. Kako je on pritiskao, tako je osećaj bio sve bolji. Taman kada sam mislila da ne može da bude bolje, počeo je da prelazi prstima preko nje poput brisača na vetrobranu. I danas se sećam tog orgazma – kaže Mendi, 28.

– Kada živite sa tri cimerke, privatnost ćete naći samo u kupatilu. Tamo sam redovno masturbirala, ali sam jednog jutra zaboravila vibrator pa sam morala da se zadovoljim drškom brijača. Ona je nekako došla do moje G tačke i od tad redovno imam brijač samo za te potrebe – kaže Aleksandra, 27.

masturbiranje

Foto: Profimedia

– Prvi put kada sam našla G tačku u isto vreme sam doživela i žensku ejakulaciju, i to zato što je moj tadašnji dečko bio izuzetno nadaren u oralnom seksu. Te večeri je uz jezik ubacio i prste i orgazam je bio tako jak da sam mislila da ću se onesvestiti – kaže Kristi, 32.

– Dok sam bila trudna, mom mužu i meni je bilo teško da nađemo položaj u kome ću se osećati prijatno. On je jedan od retkih muškaraca koji baš mrze dogi pozu, ali morao je da pristane na nju jer sam sa velikim stomakom samo u njoj mogla da vodim ljubav. Rešili smo da te večeri pronađemo G tačku jer sam čula da je dogi poza idealna za to. Dugo je trajalo, ali je vredelo, jer je to najbolji orgazam koji sam imala – Beki, 31.

izvor: srbijadanas.com

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *