(18+) ISPOVEST: Milan je bio opako dobar ljubavnik, ali imao je UŽASNU tajnu…

Nisam mogla da pređem preko toga.

Postoje muškarci koji kao da su stvoreni za vas, u se*sualnom smislu. Oni jednostavno znaju da pogode sve prave tačke. Takav je bio Milan, momak kojeg sam srela na četvrtoj godini fakulteta. Iako vrlo iskusna, takvu energiju u krevetu jedva da sam mogla da ispratim.

Naš se*s je trajao satima, a ja sam kao luda ispuštala krike i dahtala pri svakom “udarcu” njegovog pe*isa sasvim solidne veličine. I da, njegov glavić! Na prvi pogled, delovao je dva puta šire od ostatka njegovog falusa. Mislim da iskusnim ženama koje se dobro razumeju u muške alatke ne treba da objašnjavam koliko sam pogled na tako nešto uzbuđuje.

Tri ideje za gubljenje kalorija!

Foto: Profimedia

Posle šest meseci neviđenog se*sa i jahanja Milanovog fantastičnog uda, nešto mi je ipak prilično smetalo. Njegov poriv da uvek nosi čarape tokom se*sa. Bar 20 puta sam mu rekla da ih skine, jer se zbog toga ponekad osećam kao glumica u jeftinom porno filmu, ali on nije želeo. Nalazio je izgovore tipa ima problem sa hladnim nogama, da se oseća sigurnije u krevetu kada ih nosi (?), da je u vojsci navukao atletsko stopalo i tome slično. Međutim, radoznalo žensko, nisam imala mira. Jedno veče smo se baš napili na nekoj žurci, a onda naravno završili u krevetu kod njega. Kada je zaspao i zahrkao, prišla sam mu i skinula čarape.

Na moj užas, primetila sam da na levoj nozi je imao šest prstiju! Mogla sam da pretpostavim da je neka gadost bila u pitanju. Vratila sam mu onako obeznanjenom čarape na noge i legla da spavam.

Izdržala sam još dve nedelje, a onda sam ga šutnula. Samo mi je taj prst bio u glavi. Znam da je patio, i ja isto, možda i više od njega. Bila sam mlada, glupa i površna.

Nikad mu nisam rekla da znam njegovu užasnu tajnu i da sam ga zbog toga ostavila.

izvor: srbijadanas.com

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *