Se*s priče koje dokazuju što su sve ljudi spremni napraviti samo da bi prevarili partnera

MNOGI seksolozi monogamiju smatraju društvenim konstruktom, stoga varanje partnera u vezama nikoga više posebno ne čudi. I dok se nekima preljub dogodi “slučajno”, drugi su za to spremni napraviti puno više – od skrivenih mobitela i rezervacija u hotelu pod lažnim imenom, pa sve do skrivanja tajnih žena.

U tim slučajevima preljub se često čini kao odlučan čin partnera da ispadne nevjerno govno. S nekim od takvih “nevjernih govana” popričali su novinari Vicea, a njihove priče, koje prenosimo u cijelosti, mogle bi vas natjerati na razmišljanje. Jasno, prava imena zamijenjena su lažnima – osim jednog.

Roberto, 25

Za vrijeme studiranja konstantno sam varao djevojku, a počeo sam već nakon mjesec dana veze. Bili smo zajedno, uz nekoliko kratkih prekida, oko četiri godine. Živjeli smo u istom ulazu te bi često naletjeli jedno na drugo, pa sam morao smišljati isprike kuda idem. Kad si student, barem se uvijek možeš pretvarati da ideš u knjižnicu, a upravo to sam radio kad bih išao drugih djevojkama. Djevojka koju sam jebao živjela je s dvije prijateljice moje djevojke, ali iz nekog razloga nitko nije ništa posumnjao. Možda su i znale, ali joj nikad to nisu rekle.

Jednom sam i zapravo išao u knjižnicu, ali samo kako bih jebao drugu djevojku na petom katu u kupaonici. Drugi put, jednog od mojih prijatelja nije bilo za produženi vikend pa mi je dao na korištenje stan. Ostao sam tamo s “ljubavnicom” od četvrtka navečer do ponedjeljka. Samo smo jeli pizzu, jebali se i gledali “Breaking Bad”. Djevojci sam rekao da posjećujem starce za vikend.

Ona nikad nije saznala ni za što od ovoga, barem koliko znam. Više nismo zajedno, no ostali smo u dobrom odnosu. Ako ikad sazna, bit će to užasno. Također, jednom sam tijekom naše veze pijan jebao jednu njezinu prijateljicu i, iskreno, užasno me strah da će to saznati. Osjećam se kao loša osoba, no pička druge djevojke bila je tako primamljiva, iako sam još uvijek volio djevojku. Bio sam mali napaljeni seronja i želio sam jebati sve što se kretalo…

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANICI

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pages: 1 2 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *