Sanjala si se*s sa šefom i sad te je blam da ga pogledaš u oči? – Evo šta to znači!

Da se ne lažemo – svi smo barem jednom sanjali seks sa sadašnjim ili bivšim partnerom, šefom, koleginicom, poznatom glumicom, čak i sa životinjama. Šta to znači?

Sanjati da varaš partnera

Jedan od najčešćih snova o seksu. Ne znači da to zaista želite to da uradite, niti da imate loš seksualni život na javi, već da nešto želite da sakrijete od partnera ili da ste ga u vezi sa nečim već slagali pa vas grize savest.

Takođe, prevara u snu može značiti i da želite da eksperimentišete u seksu, da želite nešto novo da probate, ali se bojite da vaš sadašnji partner nije za to raspoložen.

snovi, sanovnik, šta znači sanjati, tumačenje snova, snovi koji opomin ju

Sanjati da je partner prevario tebe

To je često pokazatelj da niste sigurni u ljubav osobe sa kojom ste, da ne dobijate dovoljno pažnje i ljubavi. Takože, možda se bojite da ćete biti ostavljeni. Dakle, taj san nije poruka više sile da obratite pažnju na to sa kime se vaš partner viđa, već da malo pretresete obostrana osećanja i zajedničke planove.

TUMAČENJE SNOVA: Snovi koje najčešće sanjamo i njihovo značenje

Sanjati seks sa drugom ili drugaricom

Ni ovo nije delo vaše podsvesti i skrivenih želja, već najčešće, kažu stručnjaci, znači da se nečemu naročito divite kod osobe sa kojom ste imali seks u snovima, ili joj čak možda i zavidite. To nisu materijalne stvari već neke osobine karaktera, obrazovanje, intelektualne sposobnosti. Možda je vaša drugarica uspela da ostavi pušenje, a vi niste? Možda vaš drug može da uradi više sklekova od vas?

Sanjati seks sa kolegom ili koleginicom

Verovali ili ne, ovaj san najčešće govori o tome da vas kolega ili koleginica sa kojom ste u snu imali seks, baš nervira! S druge strane, može da znači isto što i seks sa prijateljima – da se toj osnovi zbog nečega divite. Možda zarađuje više? Ima lakši projekat od vašeg? Šef je “gotivi”? Razmislite…

Mada, poijedni psihoanalitičari ipak kažu da se radi o potisnutoj privlačnosti. Razmislite i o tome…

Jedan deo vašeg tela muškarci OBOŽAVAJU, a vi ga uporno zapostavljate! (VIDEO)

Sanjati da ste gej

San o seksu sa osobom istog pola ne znači da ste vi, zapravo, latentni homoseksualac, već da nemate dovoljno samopouzdanja. Osobe koje su previše samokritične često imaju ovakve snove. Rešenje je jednostavno – promenite mišljenje o sebi.

Sanjati seks sa glumcem, glumicom, pevačicom…

Ako ste mislili da ovakve snove imaju samo tinejdžeri, živeli ste u zabludi. Holivudska lepotica u vašem krevetu je, zapravo, znak da vam nedostaje pažnja prijatelja ili članova porodice. Družite se više, izlazite, pravite porodična okupljanja. Takođe, seks sa VIP facom može značiti i to da ste u finansijskom problemu, kao i da se “protežete preko gubera”.

Ovako se to radi

Sanjati seks sa totalnim neznancem

Ovaj san je prepun različitih značenja. Ako su osećanja lepa i prijatna nakon buđenja, vi sazrevate kao osoba, prihvatate sebe. Međutim, ako se radi o strancu kojeg se bojite i jedva čekate da se sve to završi, vreme je da se više posvetite sebi i svojim skrivenim licima.

dnevno.rs / Mondo.rs

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *