Ako uvek završite s pogrešnim frajerom, da li je problem u vama?

Možda ipak nije karma ili sudbina, proverite da li je problem ipak u vama…

Kakva je vaša istorija kad su u pitanju veze?

Ako se većina vaših bivših može svrstati u kategoriju “kretena” (bićemo slobodni da ih tako nazovemo), možda je stvarno samo reč o slučajnosti, ali mnogo su veće šanse da imate ozbiljniji problem – strah od ljubavi. Zvuči ludo, ali upravo je to najčešći razlog zbog kojeg žene stalno biraju muškarce koji nisu dobri za njih. Ukoliko niste baš sigurne, predlažemo da uradite naš mali test i ako se pronađete, definitivno je problem u vama i vi ih (ne)svesno birate.

Obožavate “bad boys”

Ako ste ikad pomislili da je neki frajer loš izbor za vas jer je predobar, a tebi se više sviđaju oni malo zločesti, imate problem. Žene koje stalno padaju na loše momke misle da im se sviđa njihova nepredvidivost, a zapravo se samo plaše da pronađu nekog ko će ih voleti kako zaslužuju.

Volite i detinjaste frajere

Moderna verzija loših momaka su detinjasti frajeri. Simpatični i zaigrani, ali i potpuno nezainteresovani za bilo kakve obaveze. S njima je na početku uvek zabavno, ali takvi nažalost nisu sposobni za kvalitetnu vezu. Naravno, vi to verojatno podsvesno i znate, zato ih i birate.

Uvek se zakačite za frajera koji nije slobodan

Nije važno zbog čega nije slobodan, činjenica je da nije slobodan, a to vas neverovatno privlači. Oženjen, ima devojku, ili možda samo nije spreman za vezu – ako se bojite ljubavi, ovo su stvari na koje ćete uvek pasti.

Izvor: Index Rouge

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *