3 pitanja koja će vas riješiti dileme je li on onaj pravi

Čak i ako vam neka njegova navika smeta, razmislite dobro smeta li vam doista toliko da ne možete biti s njim…

Kako doživljavate njegove mane? Ne postoji idealan muškarac i zasigurno i vaš dragi ima neke mane. Razmislite, možda vam smeta to što puši, popije koju kapljicu previše ili prečesto posjećuje kladionice. Ali, ponovno razmislite – koje njegove “mane” možete podnijeti? Ako je odgovor – sve, tada je pravi muškarac za vas. Čak i ako vam neka njegova navika smeta, razmislite dobro smeta li vam doista toliko da ne možete biti s njim? I imajte na umu da ni vi niste savršeni i da vas, naročito ako je toga svjestan, tolerira. A tolerancija je znak ljubavi. One prave, istinske….

Koliko ste u njegovom društvu prirodni i opuštani?  Uz pravog frajera gotovo uvijek ćete biti opušteni, bezbrižni, osjećat ćete se savršeno u svojoj koži te nikad nećete morati glumiti i pretvarati se. Naravno, i on mora biti samouvjeren, siguran u sebe i imati pozitivnu energiju kojom će utjecati na vezu. Ako ne vidi ništa drugo osim sebe i ako je koncentriran isključivo na svoje potrebe, bježite od njega!

Kako se ponaša prema vama i poštuje li vas? Poštuje li vaše osjećaje, osobnost i karakter? Pravi frajer se trudi usrećiti vas, zaigran je i zna uživati u životu – zajedno s vama! Ako primijetite da rješava probleme tako da prijatelje – ili ne daj Bože mamu – zove za svaku sitnicu, razmaženo je derište i nije za vas.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *