Što svaka žena želi od svog muškarca kad su pokloni u pitanju?

Kako bi izbjegli razočarane uzdahe, donosimo 10 pravila koja će svakom frajeru olakšati kupovanje poklona za svoju partnericu

FRAJERI i shopping ne idu zajedno, to svi znamo, no sve se žene slažu u jednome – kad su pokloni u pitanju, naše bolje polovice trebale bi se barem malo potruditi.

Suprotno mišljenju da je ženama samo najvažnije da dobe što skuplji poklon, žene od partnera najčešće žele dobiti poklon koji pokazuje tri stvari: a) kako ih njihov muškarac dobro poznaje i sluša kad pričaju, b) kako mu je stalo do toga da ih razveseli, c) kako je spreman uložiti vrijeme u izradu ili biranje poklona.

Kako bi izbjegli razočarane uzdahe, donosimo 10 pravila koja će svakom frajeru olakšati kupovanje poklona za svoju partnericu:

1. Odredite budžet – bez toga odlazak u shopping nema smisla.

2. Pokušajte se prisjetiti je li nešto u posljednje vrijeme spominjala više puta ili se nečemu otvoreno divila.

3. Razmislite o tome kakav je tip osobe vaša draga i što ju najviše veseli.

4. Ako vam je budžet ograničen, njezine velike želje pretvorite u lijepe male poklone – ako voli putovanja, odvedite ju na kratki izlet ili joj poklonite vodič za zemlju o kojoj sanja, ako obožava štikle, pronađite čokoladu u obliku njezinog omiljenog komada obuće, ako voli ići u toplice, napravite paket s kupkom, šlapicama i uljem za kožu…

5. Nikad ne slušajte ženu koja kaže da uopće ne želi poklon, i mali znak pažnje svakoj će ženi značiti puno, čak i onoj koja ne voli pokazivati emocije.

6. Ne sramite se pitati njezine frendice, mamu ili sestru za pomoć, no zapamtite – to moraju biti ljudi “s njezine strane”.

7. Ako sami izrađujete poklon, potrudite se da bude smislen i da ima veze s vašom vezom

8. Ako ste se odlučili za donje rublje, odaberite elegantne i kvalitetne primjerke te se potrudite diskretno doznati pravu veličinu.

9. Ne kupujte stvari u kojima biste ju voljeli vidjeti, a koje nemaju veze s njezinim stilom. Sasvim sigurno ćete ju uvrijediti.

10. Čak i ako ste zaboravili kupiti poklon – ne odlazite po “last minute” darove na benzinsku crpku. Umjesto toga priredite joj večeru, kupite bocu dobrog vina, priredite pjenušavu kupku i dočekajte je uz velik osmijeh. Vaš trud i pažnja biti će bolji poklon od plastične ruže i sintetičkih gaćica.

index.hr

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *